Neler Yeni

Monster neden tercih edilmiyor

KnightDavion

80+ Bronze
Hoparlörü 1 dolarlık hoparlör gibiydi. Sesi çok kötüydü. Masaüstünde bile fan sürekli hızlanıyordu çünkü masaüstünde 65 derecelerde geziyordu ve rahatsız ediyordu. Verilen paraya kesinlikle değmiyordu. Kasa kalitesi iyi değildi. Masaüstü bilgisayarda neyse de laptopta gece bariz duyulur coil whine vardı. Ağır bu yüzden hantal da aynı zamanda. 17.3 inç ekran olmasına rağmen oyunlarda da bana artık yeterli gelmiyordu ekran büyüklüğü. İçime sinmemişti. Bir an kendi kendime ben niye kendime zorluk çıkartıyorum dedim ve iade ettim.

Üzerinden 1,5 yıl geçti hatırladım bunlar. Hatırlamadığım önemli 3-4 neden daha olabileceğini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer kerem tutar
Bende abra a5 v19.2 almayı düşünüyorum herkes pişmanlık diyor ama sorun yaşayan insanlar ısınmasından veya bayat ürün den veya ekran sorunalrından şikayetçi ben alınan yere ve modele bahalı bence

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
Bende abra a5 v19.2 almayı düşünüyorum herkes pişmanlık diyor ama sorun yaşayan insanlar ısınmasından veya bayat ürün den veya ekran sorunalrından şikayetçi ben alınan yere ve modele bahalı bence
o zaman evlenen ablalar çocuklarını doğurdu konuyu hortlatma

Top Bottom