Neler Yeni

Monster notebook alınır mı

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Qwerty1029384756
Ben gereksiz linç yediğini düşünüyorum. 2 tane 3050TI versiyonunu kullandım, genel olarak bir sorun yaşamadım. 4060'lı versiyonlarının iyi olduğunu düşünüyorum ama fiyattan dolayı şu an kesinlikle alınmaz.
Monster belki tulpar veya üst modellerinde alınabilir. Belki ama.

elemin

80+ Bronze
Ben gereksiz linç yediğini düşünüyorum. 2 tane 3050TI versiyonunu kullandım, genel olarak bir sorun yaşamadım. 4060'lı versiyonlarının iyi olduğunu düşünüyorum ama fiyattan dolayı şu an kesinlikle alınmaz.
Performanstan yana bir sorun olmuyor hocam zaten ama uzun ömürlü bir laptop değil çünkü malzeme kalitesi çok düşük bu yüzden arıza yaşanma ihtimali bir tık daha yüksek oluyor biraz da şans işi tabi.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Qwerty1029384756
Performanstan yana bir sorun olmuyor hocam zaten ama uzun ömürlü bir laptop değil çünkü malzeme kalitesi çok düşük bu yüzden arıza yaşanma ihtimali bir tık daha yüksek oluyor biraz da şans işi tabi.
Abra dışındaki modelleri eh işte. Belki alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İlteriş İlteriş
hiçte gereksiz değil tek amacı bilgisi olmayan Türk aileleri kazıklamak olan bi firma kasalarında da gördük bunu
Abra kötü fakat Tulpar ve Semruk kalite olarak iyiler. Burada önemli olan f/p. Diğer markaların da kötü/orta/iyi halleri mevcut. Markayı tümden suçlamak haksızlık bence.
Monster belki tulpar veya üst modellerinde alınabilir. Belki ama.
Cihaz TV 4060'lı Tulpar incelemesi yaptı ve ekran sallantısı (17.3 inçti sanırım) dışında bir sorunu yoktu. Öyle aman aman ısınma sorunu da yok ki şu an kullandığım Nitro'nun işlemcisi (12700H) bayağı ısınıyor. Ayrıca Monster kullanırken fan sesinden şikayet ederdim ama Nitro'da uçak fanı var. Hem çok iyi fiyata aldığım için hem de Monster fiyatları uçtuğu için iade etmedim.
Teknoloji biraz şans işi. Her markada sorunlar çıkabiliyor. Abra'nın kasa kalitesi düşük (giriş seviye) ama Tulpar hiç fena değil bence.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Qwerty1029384756
Abra kötü fakat Tulpar ve Semruk kalite olarak iyiler. Burada önemli olan f/p. Diğer markaların da kötü/orta/iyi halleri mevcut. Markayı tümden suçlamak haksızlık bence.

Cihaz TV 4060'lı Tulpar incelemesi yaptı ve ekran sallantısı (17.3 inçti sanırım) dışında bir sorunu yoktu. Öyle aman aman ısınma sorunu da yok ki şu an kullandığım Nitro'nun işlemcisi (12700H) bayağı ısınıyor. Ayrıca Monster kullanırken fan sesinden şikayet ederdim ama Nitro'da uçak fanı var. Hem çok iyi fiyata aldığım için hem de Monster fiyatları uçtuğu için iade etmedim.

Teknoloji biraz şans işi. Her markada sorunlar çıkabiliyor. Abra'nın kasa kalitesi düşük (giriş seviye) ama Tulpar hiç fena değil bence.
Monster Notebookların %100 sRGB ve AMD işlemciye alerjisi var galiba.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Qwerty1029384756

elemin

80+ Bronze

Hocam tulpar serisi laptopum vardı garantisi devam ederken anakartta sorun çıktı garanti kapsamında değiştirdiler garantisi bittikten sonra anakartı yine bozuldu yani o kadar hor kullandığımı da sanmıyorum ama 3-4 senede 2 kere anakartı bozulan bir laptop görmemiştim hiç asus,lenovo gibi markalarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İlteriş İlteriş
Hocam tulpar serisi laptopum vardı garantisi devam ederken anakartta sorun çıktı garanti kapsamında değiştirdiler garantisi bittikten sonra anakartı yine bozuldu yani o kadar hor kullandığımı da sanmıyorum ama 3-4 senede 2 kere anakartı bozulan bir laptop görmemiştim hiç asus,lenovo gibi markalarda.
Aynısını Acer için de söyleyebiliriz. Durduk yere anakart arızası veren cihazları var. Ben de yeni Acer kullanıcısı olarak forumlarda araştırma yaptım ama anakart ile ilgili birçok şikayet mevcut. Ayrıca servisin anakart tamiri için pcnin 2-3 katı para istemesi de (garanti dışı ise) ayrı bir saçmalık. Asus'a da aynı servis baktığı için aynı saçmalıklar orada da mevcut. Acer'i almadan önce de birçok araştırma yaptım ve mükemmel bir marka olmadığı sonucuna vardım. Her an hepsinde sorun olabiliyor, önemli olan kaç paraya nasıl performans aldığınız.

Ben Acer almasaydım Loq tercih ederdim sanırım mevcut koşulda.

seyfx

80+ Bronze
bana macera lazım canım sıkıldıkça birilerine sövebilmek istiyorum diyorsan alabilirsin derdine derman olur , başım ağrımasın istiyorsan alma

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege Gül
Monster notebook alınır mı alınırsa hangisi alınmalı fps oyunu ve edit yapıyorum
Benim arkadaşımda var fazla ısındığını söylüyor. O fiyata daha iyilerini alabilirsin bence

Top Bottom