Neler Yeni

Öneri Monster notebook almalı mıyım?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
10780h işlemcisinin ve monsterın baktığım modelinin malesef tam bir inceleme videosu yok bu konuda fikir beyan edemiyorum. Asus ve 10750h işlemcisinin net incelemesi olduğundan daha çok ısındım net olmamakla birlikte.
ben olsam ben de böyle yapardım ama dediğim gibi monster alıcaksanız çok detaylı araştırmadan almayın

Nachi

80+ Platinum
10780h işlemcisinin ve monsterın baktığım modelinin malesef tam bir inceleme videosu yok bu konuda fikir beyan edemiyorum. Asus ve 10750h işlemcisinin net incelemesi olduğundan daha çok ısındım net olmamakla birlikte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
Herkese, özellikle ilgilenen arkadaşlara zaman ayırdığınız ve önerileriniz için teşekkür ederim sabah her şeyi göz önünde bulunarak bi karar vereceğim iyi geceler.

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Akycnn

Avolay

80+ Gold
İmzamda bişiler var sanki ama 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

11000 üstü modelleri bi açıp bakın malzeme kalitesine ezbere konuşuyorsunuz :D ben malzeme kalitesine 2000 fazla verebilirdim vermedim çünkü benim için önemli değil maşallah çok güzel çalışıyor. Malzemesi kaliteli olan plastik olmayan segmentlerde biraz incelikten dolayı ısınma olabiliyor ancak bu durum Msi da da var Asus da da çözüm voltaj düşürmek ama plsatik kasa alırsanız böyle bi sıkıntı kalmıyor maksimum 83 derece gördüm zorlayarak üst segmentler 90 bile görüyormuş ancak voltaj düşürünce sorun kalmıyor bu laptopları en iyi MeoGamingTr kanalından incelersiniz , iyi günler :D

İmzamda bişiler var sanki ama 😂

11000 üstü modelleri bi açıp bakın malzeme kalitesine ezbere konuşuyorsunuz :D ben malzeme kalitesine 2000 fazla verebilirdim vermedim çünkü benim için önemli değil maşallah çok güzel çalışıyor. Malzemesi kaliteli olan plastik olmayan segmentlerde biraz incelikten dolayı ısınma olabiliyor ancak bu durum Msi da da var Asus da da çözüm voltaj düşürmek ama plsatik kasa alırsanız böyle bi sıkıntı kalmıyor maksimum 83 derece gördüm zorlayarak üst segmentler 90 bile görüyormuş ancak voltaj düşürünce sorun kalmıyor bu laptopları en iyi MeoGamingTr kanalından incelersiniz , iyi günler :D
Plastik kasalarda daha fazla fan boşluğu var*

Son çıkan tulparları incelemedim belki onlarda çözmüştürler :D.

Son düzenleme:

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Selamlar ;
Öncelikle bu alacağım laptopu 3D tasarım-render ve oyun için alacağım.
Çok aradım laptop ama bu fiyata bu özelliklerde bulamadım.
Açıkçası monstera biraz temkinli yaklaşıyorum o yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Bütçem 15.500tl üstüne 100-200 TL tek çıkabilirim en fazla.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-7/ almayı düşündüğüm model SSD sini 512gb yapacağım toplam 14.469 TL yapıyor.
1) 10780h işlemci diyor hiç bi fikrim yok bu işlemci ile ilgili sizce nasıl ?
2) Başka laptop modellerine açığım.
3)Soğutma konusunda nasıl?

Malesef laptoplarla ilgili pek bir bilgiye sahip değilim yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
kesssinlikle monster önermiyorum. Teknik servis 6 defa yen cihaz verdi hepsi 1 ay sonra bozuldu. 2 3k ekleyin asus alın.

Top Bottom