Ürününüzü Monster Notebook Teknik Servisi’ne ücretsiz şekilde ulaştırmak için, size en yakın Yurtiçi Kargo şubesine giderek, kargo yetkilisine 678599726 numaralı Monster Notebook Hesap Numarasını vermeniz ve karşı ödemeli gönderim yapacağınızı belirtmeniz yeterlidir. Cihazınızın yetkili servise gidiş gelişindeki kargo ücretleri Monster Bilgisayar Teknoloji Ürünleri A.Ş. tarafından karşılanacaktır.Merhaba arkadaşlar monster bilgisayarımı bakıma göndereceğim başka şehir de yaşıyorum nasıl yapmam gerek ?
anladım yani onları aramama gerek yokdetaylar yazıyor.Monster Teknik Servis Merkezi | Tek Yetkili Monster Servisi
Ücretsiz bakım, güvenli onarım ve kusursuz bir müşteri deneyimi için Monster'ın tek yetkili servisi olan Monster Teknik Servis Merkezi ile iletişime geçin.www.monsternotebook.com.tr
Benimde okuduğumdan anladığım kadarı ile evet.anladım yani onları aramama gerek yok
Sarj+Laptobun kendisi.Tamamdır gönderirken neleri koymam gerekiyor içine
Bence ara, zarar gelmez.Anladım peki not bırakmam gerekiyor mu ? Şurası temizlensin vb diye
Bırakırsanız olur.Anladım peki not bırakmam gerekiyor mu ? Şurası temizlensin vb diye
Olur. aradıktan sonra her ihtimale karşı arayın monsterın hattını.Anladım o zaman yarın vereyim kargoya umarım erken gelir