Monster notebook um bu hatayı aldı bios ayarları baktım ama düzelmedi Windows kurarken SSD gözüküyor ama mesala eski Windows dosyalar sil diyorum tekrar kur diyorum hata alıyor. ssd gözüküyor her şey normal gibi ama Windows da kuramıyorum
boot edilicek aygıt yok diyor yani windowsta bir problem var sen usb yazdırıp fromat atmalısın ya boot/uefi kısmı silindi yada başka ama sen ssd gözüküyor diyorsun dediğimi dene başka çağren yok.Monster notebook um bu hatayı aldı bios ayarları baktım ama düzelmedi Windows kurarken SSD gözüküyor ama mesala eski Windows dosyalar sil diyorum tekrar kur diyorum hata alıyor. ssd gözüküyor her şey normal gibi ama Windows da kuramıyorum
Trim yap diyorlar onu nasıl yapabilirimboot edilicek aygıt yok diyor yani windowsta bir problem var sen usb yazdırıp fromat atmalısın ya boot/uefi kısmı silindi yada başka ama sen ssd gözüküyor diyorsun dediğimi dene başka çağren yok.
Windowsa ulaşman lazım o şuan mümkün değil eğer elinde win10 kurmak için usb varsa kur tekrardan olmuyorsa iso dosyasından usb ye yazdır başka bilgisayardan.Trim yap diyorlar onu nasıl yapabilirim