Yardım Monster notebook Defult boot device mising or boot failed

Semihrn7

80+
Reaksiyon skoru
16
Monster notebook um bu hatayı aldı bios ayarları baktım ama düzelmedi Windows kurarken SSD gözüküyor ama mesala eski Windows dosyalar sil diyorum tekrar kur diyorum hata alıyor. ssd gözüküyor her şey normal gibi ama Windows da kuramıyorum

Monster notebook um bu hatayı aldı bios ayarları baktım ama düzelmedi Windows kurarken SSD gözüküyor ama mesala eski Windows dosyalar sil diyorum tekrar kur diyorum hata alıyor. ssd gözüküyor her şey normal gibi ama Windows da kuramıyorum
boot edilicek aygıt yok diyor yani windowsta bir problem var sen usb yazdırıp fromat atmalısın ya boot/uefi kısmı silindi yada başka ama sen ssd gözüküyor diyorsun dediğimi dene başka çağren yok.

boot edilicek aygıt yok diyor yani windowsta bir problem var sen usb yazdırıp fromat atmalısın ya boot/uefi kısmı silindi yada başka ama sen ssd gözüküyor diyorsun dediğimi dene başka çağren yok.
Trim yap diyorlar onu nasıl yapabilirim

Trim yap diyorlar onu nasıl yapabilirim
Windowsa ulaşman lazım o şuan mümkün değil eğer elinde win10 kurmak için usb varsa kur tekrardan olmuyorsa iso dosyasından usb ye yazdır başka bilgisayardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NOT! : TRIM komutu, SSD’lerin ömrünü uzatmaz, hücrelerin aynı zamanda aşınmasını sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,189
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri