Neler Yeni

Monster notebook fps drop sorunu

LuXenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Onur
Arkadaşlar abra a5 v13 üm var i5 8300h ve gtx 1050 8gb ram pubg de minimum grafiklerde 70-80 fps alıyorum lakin bazen fps drobu oluyo klavyenin rgb si söndüğü zaman fps otomatik olarak yarıya düşüyor bunun sebebini bilen var mı ? Bu arada laptopun orjinalin şarj bataryasını kullanmıyorum bozulduğu için biraz eski bi adaptör ondan dolayı olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Fury4Kn
fişe takılı olarak kullan batarya kullanırsan güç tasarrufu açılıyor ve otomatik olarak fps düşüyor

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Arkadaşlar abra a5 v13 üm var i5 8300h ve gtx 1050 8gb RAM PUBG de minimum grafiklerde 70-80 fps alıyorum lakin bazen fps drobu oluyo klavyenin RGB si söndüğü zaman fps otomatik olarak yarıya düşüyor bunun sebebini bilen var mı ? Bu arada laptopun orjinalin şarj bataryasını kullanmıyorum bozulduğu için biraz eski bi adaptör ondan dolayı olabilir mi?
Denetim masasından güç yönetimine gir ve güç yönetimlerinden yüksek performansı seçip gelişmiş seçeneklere tıkla karşına 10 tane felan bir şey çıkcak sol tarafta + var Pil Tasarrufu veya İşlemci güç tüketimi olanı bul ve minimum işlemci kullanımını %100 yap düzelir.

LuXenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim masasından güç yönetimine gir ve güç yönetimlerinden yüksek performansı seçip gelişmiş seçeneklere tıkla karşına 10 tane felan bir şey çıkcak sol tarafta + var Pil Tasarrufu veya İşlemci güç tüketimi olanı bul ve minimum işlemci kullanımını %100 yap düzelir.
Geçenlerde pcye format atmıştım ondan sonra o ayarlarımı tekrardan yaptım onunla bi ilgisi yok başka ne olabilir acaba ?

Top Bottom