Neler Yeni

Monster notebook kalitesiz mi?!

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Söyle diyim size eskiden monster cok kalitesizdi gerçekten şimdi laptoplar için konuşuyorum çok ilerlediler plastik felan kullanmıyorlar sadece rtx 2060li bir laptopu sorunlu (ısınma sorunlu)
Onun dışında sorun yasiyan gormedim çevremdeki insanlara öneriyorum hala sorun yaşayan yok ;)
Alınır mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır yani yazıcaktım klavye yüzünden kb
Alınır mı sizce

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Turbo fan çok ses çıkartıyor mu?kasa kalitesiz mı plastik diye duydum?
a7 lerde ekran kapağı metal ve baya güzel kasa plastık ama çok kötü değil en azından sıcaklığı çok hissettirmiyo. Turbo fan kulaklık kullanmadan rahatsız edebilir .Bir süre sonra aynı odadakiler rahatsız olabiliyo ama işini iyi yapıyo. başka sorun olursa memnuniyetle cevaplayabilirim.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
a7 lerde ekran kapağı metal ve baya güzel kasa plastık ama çok kötü değil en azından sıcaklığı çok hissettirmiyo. Turbo fan kulaklık kullanmadan rahatsız edebilir .Bir süre sonra aynı odadakiler rahatsız olabiliyo ama işini iyi yapıyo. başka sorun olursa memnuniyetle cevaplayabilirim.
Hocam abra a5 15.5 alcam sanırım sence alınır mı son olarak da beni kac sene götürür tahminen beni bi 6 sene götürmesi lazım çünkü oyun olarak olmasa da üniversitede ders için kullanmam lazım çünkü
a7 lerde ekran kapağı metal ve baya güzel kasa plastık ama çok kötü değil en azından sıcaklığı çok hissettirmiyo. Turbo fan kulaklık kullanmadan rahatsız edebilir .Bir süre sonra aynı odadakiler rahatsız olabiliyo ama işini iyi yapıyo. başka sorun olursa memnuniyetle cevaplayabilirim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Hocam abra a5 15.5 alcam sanırım sence alınır mı son olarak da beni kac sene götürür tahminen beni bi 6 sene götürmesi lazım çünkü oyun olarak olmasa da üniversitede ders için kullanmam lazım çünkü
Arkadaşım kullanıyo aynısı o son derece menmun .zaten bir sıkıntı olursa teknik servis çok iyi ilgileniyo . Oyun olarak 6 sene sonra tüm oyunları açmayabilir ama belki oynatır orası pek tahmin edemiyom ilerde nasıl oyunlar çıkar. Ama oyun dışında normal kullanımda uzun süre götürür . Edit işlerinle falan uğraşmak istiyorsan i7 olan modeli al. ssd/hdd ram onlar sonradan eklenir ama işlemci ve ekran kartını değiştiremezsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Abra A5 v9.2 kullanmıştım, servisi olsun, ömür boyu ücretsiz bakım olsun, malzeme kalitesi olarak severek kullandığım bir laptop kendileri. Şuan ne durumda bilemem ama kullandığım süreç boyunca gayet memnundum. Tek sıkıntılı tarafı eğer oyun için alınacaksa bazen fps drop giriyordu onun dışında bizzat kullanmış biri olarak tavsiye ederim.

Emnsf

80+
Casper ve monster kalitesiz markalar.Acer tercih ederim en azından daha kaliteli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
üni için alacaksan bölümüne göre değişir ama çok üst seviye laptop alman gerekmez dual core işlemci ile bitirenler var zaten bence monster almak yerine daha iyi bir markanın daha düşük seviye laptopunu alabilirsin

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
üni için alacaksan bölümüne göre değişir ama çok üst seviye laptop alman gerekmez dual core işlemci ile bitirenler var zaten bence monster almak yerine daha iyi bir markanın daha düşük seviye laptopunu alabilirsin
Şu an oyun oynayacağım o yüzden şimdilik oyun oynatması önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,599
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom