monster notebook ram arttırma

:D

DDR4L Laptoplara takılan RAM'lerdir. Ve daha az güç tüketirler.

DDR4 ise Masaüstü'ne takılan RAM'lerdir ve daha fazla güç tüketirler.
Emin misiniz? DDR3 ve DDR3L dizüstüler var bu mantıkla yola çıkarsak DDR4 dizüstü de vardır.

Emin misiniz? DDR3 ve DDR3L dizüstüler var bu mantıkla yola çıkarsak DDR4 dizüstü de vardır.
ben siteyi gönderdim başkan yanlış değildir yani de ben sorunun cevabını alamadım gittim baktım monster 8gb 2666mhz rame adam 8gb sine 600 küsür istiyor normal değil bence bu fiyat işin kısası ben ne yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu da ramin satıldığı yer

arkadaşlar merhaba ben monster abra 15.2 aldım 2. el. Ram yükseltmek istiyorum da nasıl yükselteceğim 16 gb a 2x8 yapmak istiyorum ramın cl değerini falan yükleyeceğim foto olarak ama benim aklıma bir şey takıldı speccy de bunu mhz si 1330mhz diyor ama monsterin sitesinde 2666 mhz yazıyor(oyun falan açık değil sistem yük altında olmadığından düşmüş olabilir mi?)dolandırılma ihtimalim olmuş olabilir mi acaba bir de eğer ram yükseltebiliyorsam ne almamı önerirsiniz yazarsanız sevinirim üstündeki 8 gb 2666mhz ddr4L sodimm olması lazım
Hocam Speccy kullanma yanlış değerler gösteriyor.

Hocam Speccy kullanma yanlış değerler gösteriyor.
uygulamayı sildim teekkürler de soruma cevap alamadıım ben internetten bulamadım 2666mhz 8gb monsterin ramini bulduğum da 640 lira istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu rami alsam olur mu bilgisayara yoksa başka markalara mı bakayım adatanın var corsair venegance var hyperx in var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
hoke
Geri