Çözüldü✓ Monster notebookumda hdmı girişinden görüntü alamıyorum(ÇÖZÜLDÜ)

Reaksiyon skoru
1
Sa arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Bi sorunum var çözemedim. Monster laptop kullanıyorum 6 aydır bugün yanına ikinci monitör diye kullanmak amacıyla yeni bir monitör aldım. Hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Farklı kablolar denedim. Farklı pclerde monitörü kullanabiliyorum ama mosterde kesinlikle alamıyorum görüntü. Laptobun kendi ekranında hiçbir sıkıntı yok görüntüyle ilgili. Bunun bi driveri falan var mıdır. Ne yapmamı önerirsiniz. Monsteri aradım mağazaları kapalıymış. Kargoyla göndermemi söylediler. Ben üniversitedeyim ve her gün ödevlerle uğraşıyorum. 1 hafta bunun gidip gelmesini beklemek de benim için sıkıntı.

Sa arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Bi sorunum var çözemedim. Monster laptop kullanıyorum 6 aydır bugün yanına ikinci monitör diye kullanmak amacıyla yeni bir monitör aldım. Hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Farklı kablolar denedim. Farklı pclerde monitörü kullanabiliyorum ama mosterde kesinlikle alamıyorum görüntü. Laptobun kendi ekranında hiçbir sıkıntı yok görüntüyle ilgili. Bunun bi driveri falan var mıdır. Ne yapmamı önerirsiniz. Monsteri aradım mağazaları kapalıymış. Kargoyla göndermemi söylediler. Ben üniversitedeyim ve her gün ödevlerle uğraşıyorum. 1 hafta bunun gidip gelmesini beklemek de benim için sıkıntı.
başka monitörde denermisiniz televizyon gibi

Onu yazmayı unutmuşum ama farklı bi monitörde de denedim onda da hdmı üzerinden görüntü alamadım.
o zaman ddu indirip tüm nvidia driverlerini silip tekrar kurabilirsin işe yararmı bilmiyorum ama abimdede var monster televizyona takınca direk çalışıyor

Geçen haftalarda eski monitörüme takıp ben de çalıştırmıştı bi kaç kez ama şu an o eski monitörü bile çalıştıramıyorum. Yanlışlıkla bir ayar mı değiştirdim bi şey mi sildim onun farkında da değilim

bro ben de monster kullanıcısıyım tvye rahatça bağlıyorum hdmı 2.1 vardı bende galiba . tüm driverler falan güncelse servisi ara yardımcı olurlar

bro ben de monster kullanıcısıyım tvye rahatça bağlıyorum hdmı 2.1 vardı bende galiba . tüm driverler falan güncelse servisi ara yardımcı olurlar
Servisin tek dediği şey gönder bakalım ama ben şu an pek gönderebilecek bi durumda değilim.

hadi ya belki bağlanıp kontrol ederler dedim :/

Monster ın kendi göndermiş olduğu flash bellekle nvidia sürücülerini güncelledim sorun çözüldü. Herkese teşekkür edeirm

Geri