Hangi klavyeydi link var mıSadece 80 TL çıkarak cherry mx brown modelini almak varken Pusat'a şans vermezdim. Forumdan çok fazla arkadaşımın canı yandı açıkçası. Umarım sorun yaşamazsın.
Hangi klavyeydi link var mıSadece 80 TL çıkarak cherry mx brown modelini almak varken Pusat'a şans vermezdim. Forumdan çok fazla arkadaşımın canı yandı açıkçası. Umarım sorun yaşamazsın.
Hb 50 tl indiriminde 530 tl oluyor. Visa kartınızla yapabilirsiniz.Hangi klavyeydi link var mı
Teşekkürler, bugün elime ulaştı klavye. Çok az bir yay sesi var fakat biraz kullanım sonrasında yay sesi azalıyormuş. Umarım azalır azalmasa da çok yüksek bir seviyede yay sesi yok. Umarım sıkıntı çıkarmaz, teşekkürler.Sadece 80 TL çıkarak cherry mx brown modelini almak varken Pusat'a şans vermezdim. Forumdan çok fazla arkadaşımın canı yandı açıkçası. Umarım sorun yaşamazsın.
Yay sesi var mı , gerçekten 10 kişiye falan aldırdım hiç yay sorunu yaşamadılar. Encoder mi aldın?Teşekkürler, bugün elime ulaştı klavye. Çok az bir yay sesi var fakat biraz kullanım sonrasında yay sesi azalıyormuş. Umarım azalır azalmasa da çok yüksek bir seviyede yay sesi yok. Umarım sıkıntı çıkarmaz, teşekkürler.
Çok çok az var, hatta duyulmayacak kadar az. Bir yerde görmüştüm biraz kullanım sonrası yay sesi kesiliyormuş ama kesilmese de benim için sıkıntı olmaz çok az bir yay sesi var.Yay sesi var mı , gerçekten 10 kişiye falan aldırdım hiç yay sorunu yaşamadılar. Encoder mi aldın?
Encoder ne oluyor?Yay sesi var mı , gerçekten 10 kişiye falan aldırdım hiç yay sorunu yaşamadılar. Encoder mi aldın?
Monster aldıysanız normal. Umarım sorun yaşamazsınız hayırlı olsun.Çok çok az var, hatta duyulmayacak kadar az. Bir yerde görmüştüm biraz kullanım sonrası yay sesi kesiliyormuş ama kesilmese de benim için sıkıntı olmaz çok az bir yay sesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Encoder ne oluyor?
İade etmeye çalışın bence.1 gün olmuş zaten.Evet, klavyenin ç tuşu çalışmıyor. (kopyala yapıştırla ç yazıyorum.)
Belliydi uyarmışlar arkadaşlarEvet, klavyenin ç tuşu çalışmıyor. (kopyala yapıştırla ç yazıyorum.)
İade edin, hp omen encoder veya başka bir model alın.Evet, klavyenin ç tuşu çalışmıyor. (kopyala yapıştırla ç yazıyorum.)
Çok pardon yanlış olmuş, sigara külü kaçmış arasına o yüzden basmıyormuş, tuşu çıkarttım switchle bastım sorun düzeldi. Şuanda normal tuşla kullanabiliyorum hiçbir sıkıntı yok. Kusura bakmayın tekrardan.Belliydi uyarmışlar arkadaşlar
Red switch modeli sorunlu iade edip başka klavye alın
bende şidmi gamenote 435l'den redregon kumaraya geçicem.5 ayda 3 klavye değiştirdim bu arada :/