Neler Yeni

Monster Pusat K3 Pro 450 TL değer mi?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hangi klavyeydi link var mı
Hb 50 tl indiriminde 530 tl oluyor. Visa kartınızla yapabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Sadece 80 TL çıkarak cherry mx brown modelini almak varken Pusat'a şans vermezdim. Forumdan çok fazla arkadaşımın canı yandı açıkçası. Umarım sorun yaşamazsın.
Teşekkürler, bugün elime ulaştı klavye. Çok az bir yay sesi var fakat biraz kullanım sonrasında yay sesi azalıyormuş. Umarım azalır azalmasa da çok yüksek bir seviyede yay sesi yok. Umarım sıkıntı çıkarmaz, teşekkürler.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Teşekkürler, bugün elime ulaştı klavye. Çok az bir yay sesi var fakat biraz kullanım sonrasında yay sesi azalıyormuş. Umarım azalır azalmasa da çok yüksek bir seviyede yay sesi yok. Umarım sıkıntı çıkarmaz, teşekkürler.
Yay sesi var mı , gerçekten 10 kişiye falan aldırdım hiç yay sorunu yaşamadılar. Encoder mi aldın?

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Yay sesi var mı , gerçekten 10 kişiye falan aldırdım hiç yay sorunu yaşamadılar. Encoder mi aldın?
Çok çok az var, hatta duyulmayacak kadar az. Bir yerde görmüştüm biraz kullanım sonrası yay sesi kesiliyormuş ama kesilmese de benim için sıkıntı olmaz çok az bir yay sesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Encoder ne oluyor?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Çok çok az var, hatta duyulmayacak kadar az. Bir yerde görmüştüm biraz kullanım sonrası yay sesi kesiliyormuş ama kesilmese de benim için sıkıntı olmaz çok az bir yay sesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Encoder ne oluyor?
Monster aldıysanız normal. Umarım sorun yaşamazsınız hayırlı olsun.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,814
İsim
Eren Yeager
Evet, klavyenin ç tuşu çalışmıyor. :D (kopyala yapıştırla ç yazıyorum.)
Belliydi uyarmışlar arkadaşlar
Red switch modeli sorunlu iade edip başka klavye alın

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Belliydi uyarmışlar arkadaşlar
Red switch modeli sorunlu iade edip başka klavye alın
Çok pardon yanlış olmuş, sigara külü kaçmış arasına o yüzden basmıyormuş, tuşu çıkarttım switchle bastım sorun düzeldi. Şuanda normal tuşla kullanabiliyorum hiçbir sıkıntı yok. Kusura bakmayın tekrardan. :)

Top Bottom