Neler Yeni

Öneri MONSTER PUSAT K3 PRO almayı düşünüyorum nasıldır ?

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bütçe
799
evet soru başlıkta bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir , özellikle kullananlar yaşadıklarını anlatabilir mi kısaca .
yay sesi vs. var mı mesela ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
poyraz sezer
2 aydır kullanıyorum son derece memnunum hiçbir sorunu yok ilk başlarda yay sesi vardı ama artık sesi yok oldu.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    51.8 KB · Hit: 106

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 aydır kullanıyorum son derece memnunum hiçbir sorunu yok ilk başlarda yay sesi vardı ama artık sesi yok oldu.
güzel fiyattayken kapmışsın :) , bu yay sesi de sanırsam yeni olduğu için oluyor sonradan düzeliyor dimi ?

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
evet soru başlıkta bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir , özellikle kullananlar yaşadıklarını anlatabilir mi kısaca .
yay sesi vs. var mı mesela ?
Klavyeyi alalı yaklaşık bir yıl oldu yanlış hatırlamıyorsam 21 Şubat 2021 tarihinde almıştım.Gayet güzel bir klavye,yay sesi kısa bir süre sonra hemen geçiyor o can sıkacak bir şey değil ancak ben zamanında yarı fiyatına almıştım neredeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası klavye gayet güzel ama 800 TL'ye daha güzeli olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: john

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Klavyeyi geçen sene marttan beri kullanıyorum, alırken w,a,s,d, tuşlarında ara sıra basmama gibi sorunlar yaşayanlar vardı bir kaç ay kullandıktan sonra bendede aynı sorun başlamıştı vaktim olmadığı için garantiye göndermemiştim, kendiliğinden düzeldi daha sonra ancak şu anda da w tuşunda arada basmamazlık yapıyor. onun haricinde yay sesi var bir süre sonra alışıyorsunuz. malzeme kalitesi olarak beğeniyorum anlattığım sorunlar haricinde başka bir sorunla karşılaşmadım. ben 300 tl gibi bir fiyattan almıştım bu klavyeye şu anda 800 tl verirmiydim emin değilim açıkçası. markanın anlattığım sorunları yeni klavyelerinde çözüp çözmediğine dairde bir bilgim yok.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
799 TL'ye o klavye alınmaz kanka.
evet haklısınız ama bilmiyorum ya çok hoş görünüyor , fiyatı banada biraz ucuk geliyor sıkıntı orda ,başka güzel bişey var mı bu fiyata peki ?

Klavyeyi geçen sene marttan beri kullanıyorum, alırken w,a,s,d, tuşlarında ara sıra basmama gibi sorunlar yaşayanlar vardı bir kaç ay kullandıktan sonra bendede aynı sorun başlamıştı vaktim olmadığı için garantiye göndermemiştim, kendiliğinden düzeldi daha sonra ancak şu anda da w tuşunda arada basmamazlık yapıyor. onun haricinde yay sesi var bir süre sonra alışıyorsunuz. malzeme kalitesi olarak beğeniyorum anlattığım sorunlar haricinde başka bir sorunla karşılaşmadım. ben 300 TL gibi bir fiyattan almıştım bu klavyeye şu anda 800 TL verirmiydim emin değilim açıkçası. markanın anlattığım sorunları yeni klavyelerinde çözüp çözmediğine dairde bir bilgim yok.
mavi mi kırmızı mı seninki ?

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
evet haklısınız ama bilmiyorum ya çok hoş görünüyor , fiyatı banada biraz ucuk geliyor sıkıntı orda ,başka güzel bişey var mı bu fiyata peki ?

mavi mi kırmızı mı seninki ?
Geçen sene Mart'ta aldıysa muhtemelen red switchtir

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Öztürk
Yaklaşık bir sene önce aldım 400Tl'ye. İlk başlarda dendiği gibi yay sesi vardı ama birkaç ay sonrasında düzeldi. Blue switch olduğu için sesi gerçekten fazla ama ben özellikle tercih ettiğim için memnunum. Bence tam bir f/p ürünü.

Top Bottom