Heroia 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,237 Dahası Reaksiyon skoru 378 İsim Yusuf Eroğlu 11 Mayıs 2021 #1 Bu klavyede yukarıda g1 g2 g3 tuşları var bu tuşlara komut atayamadım nasıl atadığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bu klavyede yukarıda g1 g2 g3 tuşları var bu tuşlara komut atayamadım nasıl atadığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Emocan2214 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 602 Dahası Reaksiyon skoru 291 İsim Emre 11 Mayıs 2021 #2 Dexar yazmış: Bu klavyede yukarıda g1 g2 g3 tuşları var bu tuşlara komut atayamadım nasıl atadığını bilen varsa yardımcı olabilir mi? Devamı için tıklayın... Yazılımından kolay bir şekilde yapabilirsin şahsen ben öyle yapmıştım Veya rec tuşuna bas sonra sağda dört tane beyaz ışık yanacak istediğini seç (g1-g2 vs.)sonra istediğini yaz klavyeye sonra atadigin tuşa(g1-g2 vs.)tekrar bas Son düzenleme: 11 Mayıs 2021
Dexar yazmış: Bu klavyede yukarıda g1 g2 g3 tuşları var bu tuşlara komut atayamadım nasıl atadığını bilen varsa yardımcı olabilir mi? Devamı için tıklayın... Yazılımından kolay bir şekilde yapabilirsin şahsen ben öyle yapmıştım Veya rec tuşuna bas sonra sağda dört tane beyaz ışık yanacak istediğini seç (g1-g2 vs.)sonra istediğini yaz klavyeye sonra atadigin tuşa(g1-g2 vs.)tekrar bas