Neler Yeni

Monster T7 v20.3.2 alınır mı?

Jgem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
Merhabalar bütçem 10k idi ama bütçemi yükseltip bunu almaya karar verdim. Nasıl bir bilgisayardır? Monster hakkında iyi yorumlar da pek göremedim ama bu laptop için iyi yorumlar da gördüm. Yine de bir sormak istiyorum alınır mı bu fiyat bandında?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Legion 5 stoğa gelince alınması daha mantıklı, bu da Monster'ın az da olsa alınabilecek modellerinden.

Jgem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Legion 5 stoğa gelince alınması daha mantıklı, bu da Monster'ın az da olsa alınabilecek modellerinden.
Hocam açıkçası Legion 5 ile bunun karşılaştırmasını yapan çok var ama Legion dediğiniz gibi stokta yok ve açıkçası ekonomik ortamda daha fazla beklemeyi iyi görmüyorum. Keşke stokta olsaydı o da.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Buğra
Merhabalar bütçem 10k idi ama bütçemi yükseltip bunu almaya karar verdim. Nasıl bir bilgisayardır? Monster hakkında iyi yorumlar da pek göremedim ama bu laptop için iyi yorumlar da gördüm. Yine de bir sormak istiyorum alınır mı bu fiyat bandında?
ben monster kullanıyorum ilk başta ben de kötü yorumlardan şüphelendim de hiçbir sorunu çıkmadı monster gayet uygun

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
bende mosnter t7v20.3 kullanıyorum ilk başta bende kötü yorumlardan korktum ama aldım ve mutluyum gayet iyi ürün

• Beğen
Reaksiyonlar: Jgem

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Buğra
bende mosnter t7v20.3 kullanıyorum ilk başta bende kötü yorumlardan korktum ama aldım ve mutluyum gayet iyi ürün
aga bu pc işlerinden anlamayan insanlar gidip pc yi bozup monster a laf atıyorlar ben önceden acer nitro lenovo da kullandım aralarında en iyi performansı veren bu çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
aga bu pc işlerinden anlamayan insanlar gidip pc yi bozup monster a laf atıyorlar ben önceden acer nitro lenovo da kullandım aralarında en iyi performansı veren bu çıktı
yani gerçekten hatalı ürün gönderdiğide oluyo monsterın ama yani hiçbi sıkıntı yok şuanda çoğu kişide tulpar alanlarda olanlarıda zaten iade alıyolar yani sıkıntıy ok bence monster iyi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Buğra
yani gerçekten hatalı ürün gönderdiğide oluyo monsterın ama yani hiçbi sıkıntı yok şuanda çoğu kişide tulpar alanlarda olanlarıda zaten iade alıyolar yani sıkıntıy ok bence monster iyi
ben abra A5 v16.6 almıştım mart ayında klavye ışığı bozuk diye gönderdim değişim yaptılar keşke gtx1660ti modelleri stoktan çekmeselerdi 1650ti var bende

Mr Yazıcı

80+ Bronze
arkadaşlar bu rtx 30 serisi monsterlerde bir sorun var ve 10875h+rtx3060 modelinde 10750h+rtx2060 modeline göre daha az performans alan kişiler var

Top Bottom