Merhabalar bütçem 10k idi ama bütçemi yükseltip bunu almaya karar verdim. Nasıl bir bilgisayardır? Monster hakkında iyi yorumlar da pek göremedim ama bu laptop için iyi yorumlar da gördüm. Yine de bir sormak istiyorum alınır mı bu fiyat bandında?
Hocam açıkçası Legion 5 ile bunun karşılaştırmasını yapan çok var ama Legion dediğiniz gibi stokta yok ve açıkçası ekonomik ortamda daha fazla beklemeyi iyi görmüyorum. Keşke stokta olsaydı o da.Legion 5 stoğa gelince alınması daha mantıklı, bu da Monster'ın az da olsa alınabilecek modellerinden.
ben monster kullanıyorum ilk başta ben de kötü yorumlardan şüphelendim de hiçbir sorunu çıkmadı monster gayet uygunMerhabalar bütçem 10k idi ama bütçemi yükseltip bunu almaya karar verdim. Nasıl bir bilgisayardır? Monster hakkında iyi yorumlar da pek göremedim ama bu laptop için iyi yorumlar da gördüm. Yine de bir sormak istiyorum alınır mı bu fiyat bandında?
aga bu pc işlerinden anlamayan insanlar gidip pc yi bozup monster a laf atıyorlar ben önceden acer nitro lenovo da kullandım aralarında en iyi performansı veren bu çıktıbende mosnter t7v20.3 kullanıyorum ilk başta bende kötü yorumlardan korktum ama aldım ve mutluyum gayet iyi ürün
yani gerçekten hatalı ürün gönderdiğide oluyo monsterın ama yani hiçbi sıkıntı yok şuanda çoğu kişide tulpar alanlarda olanlarıda zaten iade alıyolar yani sıkıntıy ok bence monster iyiaga bu pc işlerinden anlamayan insanlar gidip pc yi bozup monster a laf atıyorlar ben önceden acer nitro lenovo da kullandım aralarında en iyi performansı veren bu çıktı
ben abra A5 v16.6 almıştım mart ayında klavye ışığı bozuk diye gönderdim değişim yaptılar keşke gtx1660ti modelleri stoktan çekmeselerdi 1650ti var bendeyani gerçekten hatalı ürün gönderdiğide oluyo monsterın ama yani hiçbi sıkıntı yok şuanda çoğu kişide tulpar alanlarda olanlarıda zaten iade alıyolar yani sıkıntıy ok bence monster iyi
aynen ya niye eçktilerse oda iyiydiben abra A5 v16.6 almıştım mart ayında klavye ışığı bozuk diye gönderdim değişim yaptılar keşke gtx1660ti modelleri stoktan çekmeselerdi 1650ti var bende