Neler Yeni

Monster Tulpar 4060Lı laptop nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Balık
Beyler monsterlar hakkında neden bu kadar eleştiri var birde tulpar alınır mı alıp kullanana varsa yazarsa sevinirim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Görkem çetinkaya
Dostum ben denedim pek beğenmedim.monster hakkında olumlu seylere kulak asma hepsi yalancı.

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Beyler monsterlar hakkında neden bu kadar eleştiri var birde tulpar alınır mı alıp kullanana varsa yazarsa sevinirim
Dostum ben eski Tulpar kullanıcısıyım Acer, Asus ve Msi karşısında performansı bir tık aşağıda olabilir ama garanti ve servis konusunda çok iyiler zaten ömür boyu termal macun, ped değişimi ve temizlik yapıyorlar onun dışında benim wifi kartım bozulmuştu garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Balık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben eski Tulpar kullanıcısıyım Acer, Asus ve Msi karşısında performansı bir tık aşağıda olabilir ama garanti ve servis konusunda çok iyiler zaten ömür boyu termal macun, ped değişimi ve temizlik yapıyorlar onun dışında benim wifi kartım bozulmuştu garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirdiler.
hocam sıcaklık nasıl oluyor soğutu kullansam nasıl olur

Sergeant Cross

80+ Bronze
Ömür boyu bakım yerine laptop kaliteli olsun

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,394
İsim
Eren
Tulpar serisinden 1-2 model alınabilir ama yinede tercih edilmez bence.

Top Bottom