Benim malımı alman için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama 4050 alırsan pişman olursun çok net tereddüt etmeden emin şekilde söylüyorum bunuyardımlarınız için teşekkür ederim, 4050 de işimi görüyor aslında sadece gözüm korktu biraz 4050 kötü diyen çok fazla, https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-58-7687-Bilgisayarı-i7-12700H-NH-QM0EY-007/dp/B0C85X799P/ref=pd_sbs_d_sccl_3_7/261-0616471-5520246?pd_rd_w=AuXjx&content-id=amzn1.sym.5f84fbdc-3285-4e0b-9d0e-3cf7c4e8ffc8&pf_rd_p=5f84fbdc-3285-4e0b-9d0e-3cf7c4e8ffc8&pf_rd_r=MJKEH0Z6AE96MJHNMAEB&pd_rd_wg=rqoD8&pd_rd_r=3dd1d8ea-124c-4cd6-a0b3-9d839533b43c&pd_rd_i=B0C85X799P&th=1 bunu buldum eğer bütçemi zorlayabilirsem buna bakabilirim, 8gb rami sonradan eklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazıyorum kanka bir dakika telefondna bakıyordum pcye geçtim
masaüstüm var şuan, ekstra olarak bakıyorum. Maalesef evde pek duramıyacağım bu yazmerhaba dostum öncellikle 30 bin bu laptopa çok gibi masaüstü daha iyi bir şey alırsın
siz de haklısınızBenim malımı alman için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama 4050 alırsan pişman olursun çok net tereddüt etmeden emin şekilde söylüyorum bunu
Teşekkür ederim <3Kaça satıyosun diyor
Shota Arveladzenin Türkçe konuşmasını Türkçe ye çeviren tercüman gibi oldum
Neyinden pişman olur acaba gayette güzel ekran kartıBenim malımı alman için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama 4050 alırsan pişman olursun çok net tereddüt etmeden emin şekilde söylüyorum bunu
Ne yapmayı düşünüyorsun laptop ilemasaüstüm var şuan, ekstra olarak bakıyorum. Maalesef evde pek duramıyacağım bu yaz
siz de haklısınız
Teşekkür ederim <3
hp victus bakmasaüstüm var şuan, ekstra olarak bakıyorum. Maalesef evde pek duramıyacağım bu yaz
siz de haklısınız
Teşekkür ederim <3
klasik word,excel yapacağım. boş günlerimde oyun oynarım maksat arada bir oyun oynarken bile sürekli düşünüp kafayı yormamak. Masaüstünde 2060 var ona alıştıktan sonra çok zorlanmayalımNe yapmayı düşünüyorsun laptop ile
Monster kullandınmı orası bile muamma kullanmadığın ürün hakkında konuşma bırakın şu ön yargıyı ya ben kullandım ve memnun kaldım nakit ihtiyacından dolayı satıyorum sanki açıp baktınmı içini iyi değil diyosunNeyinden pişman olur acaba gayette güzel ekran kartı
Bütçeye bağlı her şey kalorifer gibi çalışıp kısa ömürlü olacağına çok daha uzun ömürlü her işini gören bir model alması daha iyidir. Monsterların iç yapısı iyi değil
aslında ben de pişman olmayacağım diye düşünyorum da belki kısa gelecekte oyunlarla sıkıntı yaşatabilir...Neyinden pişman olur acaba gayette güzel ekran kartı
Bütçeye bağlı her şey kalorifer gibi çalışıp kısa ömürlü olacağına çok daha uzun ömürlü her işini gören bir model alması daha iyidir. Monsterların iç yapısı iyi değil
4050 nin seni tam anlamıyla tatmin edeceğini sanmıyorum bence 4060 modellerine yönelklasik word,excel yapacağım. boş günlerimde oyun oynarım maksat arada bir oyun oynarken bile sürekli düşünüp kafayı yormamak. Masaüstünde 2060 var ona alıştıktan sonra çok zorlanmayalım
tereddüt etmeden 4050 ekran kartını kötüleyerek kendin çok iyi biliyormuşsun ya neyse bir şey demiyorumMonster kullandınmı orası bile muamma kullanmadığın ürün hakkında konuşma bırakın şu ön yargıyı ya ben kullandım ve memnun kaldım nakit ihtiyacından dolayı satıyorum sanki açıp baktınmı içini iyi değil diyosun
tamamdır teşekkür ederim4050 nin seni tam anlamıyla tatmin edeceğini sanmıyorum bence 4060 modellerine yönel