TurkishDextro
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Kullandım?tereddüt etmeden 4050 ekran kartını kötüleyerek kendin çok iyi biliyormuşsun ya neyse bir şey demiyorum
Kullandım?tereddüt etmeden 4050 ekran kartını kötüleyerek kendin çok iyi biliyormuşsun ya neyse bir şey demiyorum
hocam kavga etmeye gerek yok gereksiz yere sıkmayın canınızıtereddüt etmeden 4050 ekran kartını kötüleyerek kendin çok iyi biliyormuşsun ya neyse bir şey demiyorum
doğru maalesef her şey para oldu ve lüksün sınırı yokBütçen varsa git 4080 4090 laptop al bütçe meselesi bunlar. Ona göre de 4060 kötü bir ekran kartı o tatmin etmez. Farklı bütçe belirtse ona göre öneri yaparım
İletişime geçebilirsiniz benimle almaya karar verirseniz veya internette farklı model görürseniz benimkine yakın ve merakınız olursa fps değerlerini iletebilirim çok bir şey değişeceğini sanmıyorumhocam kavga etmeye gerek yok gereksiz yere sıkmayın canınızı
doğru maalesef her şey para oldu ve lüksün sınırı yok
tamamdır, teşekkür ederim.İletişime geçebilirsiniz benimle almaya karar verirseniz veya internette farklı model görürseniz benimkine yakın ve merakınız olursa fps değerlerini iletebilirim çok bir şey değişeceğini sanmıyorum