Ruffian
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
o konuyu ben açtım zaten yeşil sitede ama yükseltme olmadığı için araştıran bulur o konuyu.Ya ama yani birini tanımadan bu kadar yorum yapmak yeni çağda çok kolaylaştı ya ben ona inanamıyorum. Senin konunun aynısını alıp başka foruma başka biri açmış mesela, şimdi o adama senin cihazında sorun var demek gibi bir şey bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dying Light 2 de sıkıntı yok ama 1. oyunun laptop optimizasyonu yok yani mobil grafik kartlarıyla çalışmıyor düzgün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam arkadaşlarımda ki cihazlarda problemli sanırım topumuz birden geri dönüşüme gönderelim isterseniz zaten HP nin dediğine göre geri dönüştürülmüş plastikden üretiliyor touchpad ve klavye o yüzden sararıyor touchpad ve göçüyor içine hemde fazlaca touchpad kullanmıyorum birde.Hocam kusruma bakmayın derdimi anlatamıyorum heralde yazıyla. Yoksa bana hak vereceğnizi düşünüyorum. Burda derdim ne fanboyluk nede HP yi övmek değil ki zaten çok sevdiğim bir markada değil. Zaten teknoloji işide şans işidir. Sizin monsterda sorun yok, başkasında var. Başkasının acerinda sorun yok başkasında var. Ama monsterda sorun yaşayan acerdan fazla değil mi? Bunların konuyla hiçbir alakası yok sadece örnek verdim. Konu monster veya acerde değil. Sadece örnek. Bu örneklerdende anlatmaya çalıştığım eğer bir şahıs sorun yaşayan şahıs sayısı fazla bir markanın -modelin ürününden sorun yaşıyor ise bu çokta anormal karşılanmaz. Ama sorun yaşayan şahıs sayısı az bir marka-modelden sorun yaşıyor ise bu anormal karşılanır. Markası önemli değil bahsettiğim olay bu. Dediğiniz gibi konu çok alakalı değil ama böyle gelişti. Attığınız linkteki kişi soruna çözüm bulmuş kurulumda hata yapmış. Sonda bir kişi daha o sorundan yaşamış ama onunda 8gb ramden dolayı olduğunu düşünüyorum.