Neler Yeni

Monster Tulpar t7 20.6 aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal
Bütçe
40500
Merhaba arkadaşlar, monster notebook tulpar t7 v20.6 aldım. Forumda monster çok kötüleniyor. Servisi iyi ve 17.6 inç laptop satan ve uygun fiyatlı bir marka bulamadığım için aldım. Bu ürünü kullanan var mı ?

rtx 4060 8gb
işlemci: 13700h
32gb ram
1 tb ssd

fiyat: 40.500

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Fatih Ayhan

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Monster alınmaz kronik sorun yaşayan çok

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Fatih Ayhan
Bu laptop fiyatına göre monster'dan daha iyi. Ekranı 16'' yine çok da küçük değil. Soğutması da yeterli seviyede.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Fatih Ayhan
17.3 inç olmazsa olmazım hocam o laptobu bende gördüm.
T7 kasaları nispeten diğerlerine göre daha iyi olduğunu söyleyen birkaç kişi duymuştum. Sanırım Monster'ın en alınabilir kasalarından biri. Servisi hakkında ömür boyu bakım garantisinin "sözde" garanti olduğunu doğrulayan şikayetlerde gördüm. Bakıma götürüyorlar ama üstün körü temizleme demeye bin şahit bir şekilde iş yapıyorlar. Tabii ki işini iyi yapan gerçekten laptop'un içini cillop gibi eden çalışanları vardır fakat bunların sayıları az. Bu kasa da diğerlerine göre fazla ısınma olacağını düşünmesem de çok da bir şey beklememek gerekir. Render tarzında işlemciyi çok yoracak işleriniz olacaksa biraz dikkatli olmanızda fayda var. Onun dışında özellikleri fiyatına göre eh işte denebilecek seviyede. Çok kötü değil ama çok iyi de bir fiyatı yok. Sırf büyük ekran olduğu için Monster'a fazladan para verilmesi saçma. Laptop kasası büyük olunca monster'daki soğutma performansı etkilenmiyor maalesef. Geriye kalan tek neden ekranın büyük olması oluyor ve bu da idare edilebilecek bir durum. İlerde bir monitör alabilirsiniz. Sadece laptop'un yanında değil farklı yerlerde de işinize yarayabilir.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
40k nasıl çöp edilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T7 kasaları nispeten diğerlerine göre daha iyi olduğunu söyleyen birkaç kişi duymuştum. Sanırım Monster'ın en alınabilir kasalarından biri. Servisi hakkında ömür boyu bakım garantisinin "sözde" garanti olduğunu doğrulayan şikayetlerde gördüm. Bakıma götürüyorlar ama üstün körü temizleme demeye bin şahit bir şekilde iş yapıyorlar. Tabii ki işini iyi yapan gerçekten laptop'un içini cillop gibi eden çalışanları vardır fakat bunların sayıları az. Bu kasa da diğerlerine göre fazla ısınma olacağını düşünmesem de çok da bir şey beklememek gerekir. Render tarzında işlemciyi çok yoracak işleriniz olacaksa biraz dikkatli olmanızda fayda var. Onun dışında özellikleri fiyatına göre eh işte denebilecek seviyede. Çok kötü değil ama çok iyi de bir fiyatı yok. Sırf büyük ekran olduğu için Monster'a fazladan para verilmesi saçma. Laptop kasası büyük olunca monster'daki soğutma performansı etkilenmiyor maalesef. Geriye kalan tek neden ekranın büyük olması oluyor ve bu da idare edilebilecek bir durum. İlerde bir monitör alabilirsiniz. Sadece laptop'un yanında değil farklı yerlerde de işinize yarayabilir.
Hocam monitör de düşünüp hp victus serisinden şu 30-35k 4060 lı almayı düşündüm ama vazgeçtim. Büyük ekran takıntım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

40k nasıl çöp edilir
Yapma be hocam. Kullandınız mı ?

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
Hocam monitör de düşünüp hp victus serisinden şu 30-35k 4060 lı almayı düşündüm ama vazgeçtim. Büyük ekran takıntım var.

hocam monster çok kronik sorunlu kasaya sahip olan bir firma. garantisi desen bomboş. çok sorun çıkartan bir şey bu paraya Asus,HP varken niye monster aldınız ki

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Fatih Ayhan
hocam monster çok kronik sorunlu kasaya sahip olan bir firma. garantisi desen bomboş. çok sorun çıkartan bir şey bu paraya Asus,HP varken niye monster aldınız ki
Büyük ekran hocam öyle demeyin :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Osman

Hocam büyük ekran takıntım var diyorsunuz da 16 ve 17.3 arasında devasa bi fark olduğunu düşünmüyorum ben :D 3.5 bin civarına f/p bir 24 inç monitör alırsınız onunla kullanırsınız daha sağlıklı olur eğer büyük ekran seviyorsanız. Ben de monster tulpar t7 20.5 alıp iade etmiştim, eğer sizin de iade süreniz geçmediyse yukarıdaki arkadaşın attığı hp victusu alabilirsiniz, ayrıca amazonda 34k civarıydı dün indirim bitmediyse tabii

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal
Hocam büyük ekran takıntım var diyorsunuz da 16 ve 17.3 arasında devasa bi fark olduğunu düşünmüyorum ben :D 3.5 bin civarına f/p bir 24 inç monitör alırsınız onunla kullanırsınız daha sağlıklı olur eğer büyük ekran seviyorsanız. Ben de monster tulpar t7 20.5 alıp iade etmiştim, eğer sizin de iade süreniz geçmediyse yukarıdaki arkadaşın attığı hp victusu alabilirsiniz, ayrıca amazonda 34k civarıydı dün indirim bitmediyse tabii
hocam şu an siparişim hazırlanıyor

Hevesimi kursağımda bıraktınız. Oldu mu arkadaşlar :(

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Osman
hocam şu an siparişim hazırlanıyor

Hevesimi kursağımda bıraktınız. Oldu mu arkadaşlar :(
hocam laptopu aldığımda ve yorumları gördüğümde benim de sizin gibi hevesim kursağımda kalmıştı, ama sonradan bazı kullanıcıların "keşke zamanında iade etseydim" yorumlarını görünce zamanı geçmeden iade etme kararı aldım, iyi ki de almışım diyorum çünkü çevremde de çeşitli kronik sıkıntılar yaşayan var bu laptopta. müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi her şeyle ilgileniyorlar ama şöyle bir durum var: laptobun sürekli arıza verip firmanın sizle sürekli ilgilenmesini mi istersiniz, yoksa laptopu alıp hiç arıza vermeden müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeye bile gerek duymadan kullanmak mı istersiniz :D ben msi geforce ge60 serisini tam 9 sene hiç arıza vermeden kullandım mesela. bütçeyi artırıp msi veya asusa yönelebilirsiniz ama dediğiniz fiyat bandında hp victusun ryzen işlemcili 4060 laptobu msi ve asus kadar olmasa da işinizi monsterdan çok daha iyi görür :)

Top Bottom