Neler Yeni

Monster Tulpar T7 Mİ Acer Nitro 16 mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Haydar Boyraz
Bütçe
45000
Merhabalar 40-45 bin tl arası bir bilgisayar bakıyorum. Şu an aklımda 2 bilgisayar var (linkleri aşşağıda), biri monster tulpar t7 20.6.2 diğeri acer nitro 16. İkisinin de fiyatları ve özellikleri birbirine yakın fakat monster teknik servisinden dolayı bana daha yakın gelirken acer de sıcaklık değerlerinin iyi olmasıyla dikkatimi çekiyor. Acer performans ve sıcaklık değerleri olarak daha iyi gelse de sıvı işlemci soğutucusu bakımlarda sorun çıkarır mı acerin bakımını nerede yapabilirim gibi sorular aklımı oldukça kurcalıyor sizce hangisini almalıyım?

ConquerorXIV

80+ Gold
Merhabalar 40-45 bin TL arası bir bilgisayar bakıyorum. Şu an aklımda 2 bilgisayar var (linkleri aşşağıda), biri monster tulpar t7 20.6.2 diğeri acer nitro 16. İkisinin de fiyatları ve özellikleri birbirine yakın fakat monster teknik servisinden dolayı bana daha yakın gelirken acer de sıcaklık değerlerinin iyi olmasıyla dikkatimi çekiyor. Acer performans ve sıcaklık değerleri olarak daha iyi gelse de sıvı işlemci soğutucusu bakımlarda sorun çıkarır mı acerin bakımını nerede yapabilirim gibi sorular aklımı oldukça kurcalıyor sizce hangisini almalıyım?
monster teknik servis mi ? güldürdün beni kalitesiz ve verdiğin paranın hakkını veremeyecek gereksiz pahalı bir cihaz almak istiyorsan monster.

bu arada ikiside alınmaz bu paraya rtx 4070li victus al daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Haydar Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monster teknik servis mi ? güldürdün beni kalitesiz ve verdiğin paranın hakkını veremeyecek gereksiz pahalı bir cihaz almak istiyorsan monster.

bu arada ikiside alınmaz bu paraya rtx 4070li victus al daha iyi.
hocam bunu önerir misiniz bir de hp nin servisi nasıldır bakımlarda sorun yaşar mıyım

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Haydar Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4070 dedim 4060 değil

Mesaj otomatik birleştirildi:

az daha çıkarsan buna bak
çıkabilirim sanırım hocam sıvı soğutma bakımında falan sorun yaşar mıyım

ConquerorXIV

80+ Gold
sıvı soğutma derken cihazın kendi soğutmasından bahsediyorsan sorun yaşama diye nitro 16 attım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yunus Büyük
Merhabalar 40-45 bin tl arası bir bilgisayar bakıyorum. Şu an aklımda 2 bilgisayar var (linkleri aşşağıda), biri monster tulpar t7 20.6.2 diğeri acer nitro 16. İkisinin de fiyatları ve özellikleri birbirine yakın fakat monster teknik servisinden dolayı bana daha yakın gelirken acer de sıcaklık değerlerinin iyi olmasıyla dikkatimi çekiyor. Acer performans ve sıcaklık değerleri olarak daha iyi gelse de sıvı işlemci soğutucusu bakımlarda sorun çıkarır mı acerin bakımını nerede yapabilirim gibi sorular aklımı oldukça kurcalıyor sizce hangisini almalıyım?
acerda sorun çıkmadan uzun süre kullanırsınız monsterda acer kalitesi yok ama amd işlemci değil intel istiyorum dersen oda olur

https://www.n11.com/urun/hp-victus1...-43127657?magaza=hpstoreturkiye&pid=585349969 bence bunu al hp fazla tavsiye etmiyorum malzeme kalitesi fln düşükde çok fiyat performans

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005UYMM9 pahalı ama malzeme kalitesi fln iyidir

Son düzenleme:
Top Bottom