Ege Hanedar
80+ Bronze
soğutması kötü değil.25k gibi bütçe ile bunu alınır mı düşündürücü ben şahsen almam minyatür kombi olarak iş görür ama kışın
soğutması kötü değil.25k gibi bütçe ile bunu alınır mı düşündürücü ben şahsen almam minyatür kombi olarak iş görür ama kışın
öyle diyorsan öyle olsun ama senin kötü değil demen gerçeği değiştirmeyeceksoğutması kötü değil.
senin kötü demende gerçeği değiştirmez tulpar serisi gayet sağlam seriöyle diyorsan öyle olsun ama senin kötü değil demen gerçeği değiştirmeyecek
tamam bro ortak noktada buluşalım 25k ya bunu almam sonradan başımın ağrımasını istemem anlaştık ?senin kötü demende gerçeği değiştirmez tulpar serisi gayet sağlam seri
AlınabilirSelamün aleyküm, hayırlı bayramlar. Aşağıdaki bilgisayar nasıl? Bir sorunu mevcut mu?
Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, Nvidia RTX3070 ekran kartını 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemciyle destekleyerek canavara dönüşüyor!www.monsternotebook.com.tr
Sorunu olduğunu hatırlamıyorum. Gayet iyi bir model. Ancak bu bütçeye Yukarıdaki Arkadaşın attığı MSI'ı tercih edebilirsiniz.Aşağıdaki bilgisayar nasıl? Bir sorunu mevcut mu?
Hocam anlamadım, Attığımız dizüstlerini 2. El olarak mı alacaksınız (T7 V21 ve MSI'yı falan) yoksa 25,000 bütçeye mi öneri istiyorsunuz? 25,000'e öneri istiyorsanız:25.000 TL'ye alacağım.
Onda var 3070 bunda var 3060 yani attığın aşırı saçma mantıksız abuk subuk bir fiyatlı laptopHocam anlamadım, Attığımız dizüstlerini 2. El olarak mı alacaksınız (T7 V21 ve MSI'yı falan) yoksa 25,000 bütçeye mi öneri istiyorsunuz? 25,000'e öneri istiyorsanız:
Tulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.4 17,3" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Buna bakabilirsiniz.