Monster vs HP vs Lenovo

Bütçene göre değişecek bir soru. Ben mosnter almayı düşnüyordum fakat aynı fiyata yüzdr 50 daha performans alacagim bir sistme bulup hp aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu satın aldım. Daha gelmedi fakat monsterın en yakın modeli abra a5 V18.1 den donanım olarak çok daha iyi
Evet benim dediğim model bu(HP VİCTUS 16) Bunu almayı düşünüyorum. Monsterın ABRA A5'e yapılan yorumları görünce zaten almaktan vazgeçtim. HP VİCTUS çok daha iyi. Fiyatı galiba artmış. Siz ne kadardan sipariş verdiniz?

Direkt 18.5 e aldım. Fiyatı arttigini sanmıyorum. Farklı modelleride var. Belki 60 hz olandan bahsediyorsundur

Evet benim dediğim model bu(HP VİCTUS 16) Bunu almayı düşünüyorum. Monsterın ABRA A5'e yapılan yorumları görünce zaten almaktan vazgeçtim. HP VİCTUS çok daha iyi. Fiyatı galiba artmış. Siz ne kadardan sipariş verdiniz?
Sunu da söylemem lazım monster kötü bir marka değil bence. Eğer bu laptobu bi fiyata bulmasam monster abra a5 18.1 i alıcaktım.

Direkt 18.5 e aldım. Fiyatı arttigini sanmıyorum. Farklı modelleride var. Belki 60 hz olandan bahsediyorsundur

Sunu da söylemem lazım monster kötü bir marka değil bence. Eğer bu laptobu bi fiyata bulmasam monster abra a5 18.1 i alıcaktım.
malzeme kalitesine çok kötü diyorlar. Kullandığı plastikten hiç memnun değiller. Aşırı derecede ısınma problemleri oluyormuş ABRA A5 serisinde

Arkadaşlar gaming serisinde bu 3 marka arasında hangisi daha iyi. Monster ın malzeme kalitesini beğenmeyenler var. Sizce bu 3 marka içinden hangisi daha tercih edilebilir.
yanlış düşünce şekli 😕 , monster malzeme kalitesi gayet iyi kendim kullanıyorum öneririm

Dostum arkadasım 17.2 modelini kullaniyor. Gercekten çok memnun. Fakat plastik kasa. İstersen 18.1 modeline bak. Aliminyum kasa kendisi

Arkadaşlar gaming serisinde bu 3 marka arasında hangisi daha iyi. Monster ın malzeme kalitesini beğenmeyenler var. Sizce bu 3 marka içinden hangisi daha tercih edilebilir.
Lenovo kullanıyorum yazılımsal sorunlar hariç bir sıkıntı çıkmadı ama tabi teknoloji şans işidir

Monster Abra serisi malzeme kalitesi iyi değil

@tahaa1 ben de aynı model hp victusu bugün satın aldım. Ürün eline ulaştı mı memnun musun? İlk satın aldığımda nelere dikkat etmem ne yapmam gerek bilgi verir misin? Mühendislik için kullanacağım

@ramazan_demir reis daha gelmedi hastasonu siparis ettiğim için daha kargoya bile verilmedi :/ . Ben de mühendislik icin kullanacağım. Araştırmalarda bios updateinde sorun olduğunu söylediler. Yani update den sonra kendi kendine kapanmalar fln gercekleşmis bazılarında. Ondan dolayı ilk geldiginde donanım güncellemelerini yaptiktan sonra iyi performans alirsam bios u güncellemem belki. Onun dışında dümdüz windows kurucağım. Bir de hp nin bir programı varmış onu gelince daha iyi arastirip tekrar yazarım

@ramazan_demir reis daha gelmedi hastasonu siparis ettiğim için daha kargoya bile verilmedi :/ . Ben de mühendislik icin kullanacağım. Araştırmalarda bios updateinde sorun olduğunu söylediler. Yani update den sonra kendi kendine kapanmalar fln gercekleşmis bazılarında. Ondan dolayı ilk geldiginde donanım güncellemelerini yaptiktan sonra iyi performans alirsam bios u güncellemem belki. Onun dışında dümdüz windows kurucağım. Bir de hp nin bir programı varmış onu gelince daha iyi arastirip tekrar yazarım
O zaman aynı anda gelecek gibi ikimizede ben de dün sabah sipariş verdim. Windows 11 kuracağım yorumlarda Windows 10 da her donanımın stabil çalışmadığını yazmışlar

Kendi tecrübelerime göre Lenovo'nun bir çok modeli iyi iş çıkarıyor. HP'den uzak dur, çoğu modelinde soğutma yetersizliğinden dolayı ısınma sorunu mevcut. Monster dan direk kaç. (Bir çok modelinde kronik sorunlar mevcut, ölü piksel, menteşe vs.)

Aynen bende win 11 kurarim buyuk ihtimal. Yarin gelir diye tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,597
Üyeler
185,290
Son üye
izmir-35
Geri