Olsa da monster alınmaz.Fikriniz nedir merak ettim
Tam tersi .niye excaliburdan iyidir
Vallaha nedense çok sorun yaşayan var casper da sadece ısınma sorunu var ki forumda bende dahil bir sürü kişi kullanıyor sorunu yok ama nedense her yerde ısınma sorunu yaşayan var.valla bn kullandım ondan dolayı abimde tulpar var dayımda abra var herkes memnun
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynn aynn
ne sorunu ekran desen 1 haftaya panel değişiyorlarVallaha nedense çok sorun yaşayan var casper da sadece ısınma sorunu var ki forumda bende dahil bir sürü kişi kullanıyor sorunu yok ama nedense her yerde ısınma sorunu yaşayan var.
tamamdır bakarız iyi 105 derecelerVallaha nedense çok sorun yaşayan var casper da sadece ısınma sorunu var ki forumda bende dahil bir sürü kişi kullanıyor sorunu yok ama nedense her yerde ısınma sorunu yaşayan var.
Yazık aldıktan kısa bir süre sonra konu açmanızı bekliyor olacağım benide etiketle nolur.
Yazık ben parça beklememe rahmen 3 günde çıkan cihazım var ben 4 tane excalibur serisi cihazım var 1 tanesinde sorun çıktı onu da kendim çözdüm sorunu yok çevremde en çok ısınma sorunu var ve hoparlörü patlak çıkan mı dersin yoksa orasında burasında sorun çıkan mı dersine n azından excalibür bu konuda daha iyi.ne sorunu ekran desen 1 haftaya panel değişiyorlar
Bu kadar aldığın markayı övme sonra bi bakarsın arada kalırsın.ne sorunu ekran desen 1 haftaya panel değişiyorlar
tamamdır bakarız iyi 105 dereceler