MONSTERDA YILBAŞI İNDİRİMİ OLUR MU

Anteros

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar iyi akşamlar monsterda sizce indirim olur mu yoksa dahada yükselir mi fiyatlar laptop alacağımda yılbaşını beklesem mi

Olur sahte de olsa olur. Gerçekte olsa olur.

Yılbaşına kadar doların artma ihtimali de var. Sırf Yılbaşı diye süper indirimler olmasını beklemiyorum, bence alınmalı eğer fiyatı şuanki dolar kuruna göre uygunsa.

Daha önce deneyimleyen arkadaşlarım var kendileri pişman olduklarını söylemişlerdi bende ondan dolayı önermiyorum

Yılbaşına kadar doların artma ihtimali de var. Sırf Yılbaşı diye süper indirimler olmasını beklemiyorum, bence alınmalı eğer fiyatı şuanki dolar kuruna göre uygunsa.
22sinde alacağım
Post automatically merged:

Daha önce deneyimleyen arkadaşlarım var kendileri pişman olduklarını söylemişlerdi bende ondan dolayı önermiyorum
Peki önerin var mı

Peki önerin var mı
Söyle, iki farklı seri Laptop kullandım ve ikisinde de memnum kaldım Bunlar HP Victus 16 e0008nt, Acer Nitro AN515-42-R9G6 HP Victus hala satılıyor alabilirsin diğer Acer model ise eski bir model artık piyasada yok fakat yenileride iyi onları alabilirsin, bunlar haricinde Lenovo İdeaPad Gaming 3 ve HP Pavilon modellerine de bakabilirsin. yeni Acer Nitro'nun ve HP Pavilion'un inceleme Videoları Donanım Arşivi Youtube kanalnda bulunuyor.

Nedenini yazarsan daha iyi olur bu cevaba
V25.1 gibi MSI modeller dışında Abra A5 modellerini alacaksan hiç alma. Isınma, anakart, ekran, metal kalitesi, klavye gibi bir ton sorunu bulunuyor. Deneyimledim. 30 model varsa 29'u hatalıdır. Risk almaya değmez.
Hangi modeli düşünüyorsunuz bu arada? Zaten Monster haddinden fazla zam yaptı. Gelse bile her türlü kar eder, fazla bir işe yaramaz.

Geri