- Konu Sahibi Konu Sahibi
biliyorum ama render perfomansı daha iyi diye biliyorumrender ve yayında yapabiliyorsun 9070xt ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
siz ne alacaksınız hocamBenim sisteme bak anlarsın beni6 7 aydır böyleyim.
biliyorum ama render perfomansı daha iyi diye biliyorumrender ve yayında yapabiliyorsun 9070xt ile
siz ne alacaksınız hocamBenim sisteme bak anlarsın beni6 7 aydır böyleyim.
dostum fazladan 20k fazla verecegin bir olay yok 20k ya işlemciyi uçurursun kafadan ssd ni uçurursun ramini uçurursun deymezbiliyorum ama render perfomansı daha iyi diye biliyorum
hazır sistem aldım zaten sadece ekran kartım kaldıdostum fazladan 20k fazla verecegin bir olay yok 20k ya işlemciyi uçurursun kafadan ssd ni uçurursun ramini uçurursun deymez
hocam fark etmez işlemcin 7500f ise satar 9800x3d çekersin mesela 20k öyle bir para yada ssd niz 1 tb ise anakartta slot varsa 4 tb daha ssd çekersin işlemciyi 9700x e yükseltirsinhazır sistem aldım zaten sadece ekran kartım kaldı
işlemci 7800x3d 1 tb ssd var 2 tb daha alacagım zatenhocam fark etmez işlemcin 7500f ise satar 9800x3d çekersin mesela 20k öyle bir para yada ssd niz 1 tb ise anakartta slot varsa 4 tb daha ssd çekersin işlemciyi 9700x e yükseltirsin
nasıl yok hocamBenim sisteme bak anlarsın beni6 7 aydır böyleyim.
E yoknasıl yok hocam![]()
bende aynı kriz falan derken ramleri hal ettim ekran kartı bakıyorum 5070 ti beyaz almak istesem 57kları buluyo 5080 barajına geliyo işin içinden cıkılmıyo uyguna 0 ya da 2 el 9070 xt ya da 5070 alıcam gibi ...E yokkaç aydır 2. sistemle takılıyorum. Başıma kriz denk geldi şansımı......
şu an forumda sıcak fırsatlar kısmında görebildiğim kadarıyla 31399a bir 9070xt kampanyası var hocam.Rx9070xt indirime giriyor mu 10 gündür falan takip ediyorum da denk gelemedim hiç bide taksitli lazım