asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,573
nerde hocam incehesap a girdim direk 46k pnyhocam stoklara yeni geldi 1 aydır yoktu sinerjide ara ara 1 tane geliyordu
nerde hocam incehesap a girdim direk 46k pnyhocam stoklara yeni geldi 1 aydır yoktu sinerjide ara ara 1 tane geliyordu
hocam cuma gunleri 39 a düşüyor gaming gecesinde ara aranerde hocam incehesap a girdim direk 46k pny
hayır düşmüyor hocam artık 2 haftadır takip ediyorum sadece pny nin 5070 düz 12 lik modeli düşürüyorlar ti lar artık çok degerli öyle bir fiyat olmayacakhocam cuma gunleri 39 a düşüyor gaming gecesinde ara ara
hocam diyorum ki stoklara daha büğün geldi 1 aydır incehesapda stokta yoktu. sadece sinerjide vardı o da ara sıra 1 tane koyuyordu.hayır düşmüyor hocam artık 2 haftadır takip ediyorum sadece pny nin 5070 düz 12 lik modeli düşürüyorlar ti lar artık çok degerli öyle bir fiyat olmayacak
tamam bende diyorum daha yeni gelmiş ürüne indirim koymazlar zaten 5070ti lar çok degerli rakipleri 50k dan alıcı bekliyor ve satılıyorhocam diyorum ki stoklara daha büğün geldi 1 aydır incehesapda stokta yoktu. sadece sinerjide vardı o da ara sıra 1 tane koyuyordu.
iyi bir fiyata gelse cekecegim 2 aydır ekran kartı olmadan kullanıyorum5070ti cidden sokmuyorlar indirime kaç cuma oldu ayıp
9070xt niye almıyorsun 5070 ti dan şuanki fiyatlara kıyasla 15-20 bin tl daha uyguniyi bir fiyata gelse cekecegim 2 aydır ekran kartı olmadan kullanıyorum
sadece oyun oynuyorsan 9070xt çek geç aynılar zaten, geri kalan parada elinde kalır.arkadaşlar yaklaşık 1 aydır PNY 5070 Tİ bekliyordum. şimdi stoklara gelmiş indirim olur mu ? ABDULLAH abi birşeyler ayarlar mı yoksa cuma günleri mi 39 cıvarına bulurum incehesapda

hocam render , yayın falan ile ugraşacagım9070xt niye almıyorsun 5070 ti dan şuanki fiyatlara kıyasla 15-20 bin tl daha uygun
render ve yayında yapabiliyorsun 9070xt ilehocam render , yayın falan ile ugraşacagım
sadece oyun değil hocam render falan ile ugrasacagımsadece oyun oynuyorsan 9070xt çek geç aynılar zaten, geri kalan parada elinde kalır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu kadar az fark için 10k fazla verilmez.
Benim sisteme bak anlarsın beniiyi bir fiyata gelse cekecegim 2 aydır ekran kartı olmadan kullanıyorum