Neler Yeni

Monster'ın Beceriksizliği

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hiçbir sorunu olmayan Monster marka laptopumu termal macunu yenilensin ve temizlensin diye servise yolladım. Gelince baktım ki laptop açılmıyor. Ekranın sol tarafı hafifçe oynuyor. Şimdi ben bunu tabii ki geri yollayacagim ve durumu anlatıcam. Düzeltseler bile yaşadığım zaman kaybına yazık. Kullanıcı hatası cart curt diyerek yapmama ihtimalleri var mı?

Berkarda

80+ Silver
Hiçbir sorunu olmayan Monster marka laptopumu termal macunu yenilensin ve temizlensin diye servise yolladım. Gelince baktım ki laptop açılmıyor. Ekranın sol tarafı hafifçe oynuyor. Şimdi ben bunu tabii ki geri yollayacagim ve durumu anlatıcam. Düzeltseler bile yaşadığım zaman kaybına yazık. Kullanıcı hatası cart curt diyerek yapmama ihtimalleri var mı?
belki kargo yada bilerek yaptılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bilemem yani müşteri hizmetleri yokmu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kargoda bu hale gelmediyse ve bu şekilde yollandıysa bence uğraştıracaklar. Ben de monster kullanıyorum ve hiç onlara vermedim yok ömür boyu garanti (temizlik) cart curt diye asla ama asla bunca olumsuz geri bildirimi olan teknik servise kişisel bilgisayarımı emanet etmem

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belki kargo yada bilerek yaptılar

ama bilemem yani müşteri hizmetleri yokmu
Bayram tatilinde cevap vermezler diye düşündüm aramadım hem arasam n'olacak göndericem her halükarda.

Kargoda bu hale gelmediyse ve bu şekilde yollandıysa bence uğraştıracaklar. Ben de monster kullanıyorum ve hiç onlara vermedim yok ömür boyu garanti (temizlik) cart curt diye asla ama asla bunca olumsuz geri bildirimi olan teknik servise kişisel bilgisayarımı emanet etmem
Bilgisayarcilar para istediler, bizde monstera güvendik işte halt ettik.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Monsterin teknik servisi çok iyi , arkadaşın bilgisayarını göndermiştik çok ilgili ve nazikler. Bence yardımcı olacaklardır.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bayram tatilinde cevap vermezler diye düşündüm aramadım hem arasam n'olacak göndericem her halükarda.

Bilgisayarcilar para istediler, bizde monstera güvendik işte halt ettik.
Arayarak durumu anlatıp şikayet kaydı oluşturmak en mantıklı çözüm olur bence. Siteden oluştursanız uzun sürecek, kargolasanız garanti süresi geçmiş kullanıcı hatası cart curt diyecekler

Monsterin teknik servisi çok iyi , arkadaşın bilgisayarını göndermiştik çok ilgili ve nazikler. Bence yardımcı olacaklardır.
Her servis aynı değil

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gördük çok iyi

Arayarak durumu anlatıp şikayet kaydı oluşturmak en mantıklı çözüm olur bence. Siteden oluştursanız uzun sürecek, kargolasanız garanti süresi geçmiş kullanıcı hatası cart curt diyecekler
Öyle yapalım madem sag olasin

121709

80+ Silver
Genel olarak servisi rezalet monster'ın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Monster pişmanlıktır servisi de öyle ama arladaslarima servise gondermemelerini diretirim hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,781
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom