Neler Yeni

Öneri Monsterın Tulpar T7 V21.6 laptopunu önerir misiniz

TALHA MURAT

80+ Silver
Hayır tam bütçe ver önerelim.

31tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
max 20k
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden alınmaz peki?

31tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ısınma bütün laptoplar için ortak bir sorun değil mi

bu sorunu tam çözen bi laptop görmedim

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
max 20k

neden alınmaz peki?
indirimle 20binin altına iniyor.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
indirimle 20binin altına iniyor.
Eksileri ve artıları var. Saf güç olarak bakarsak MSİ işlemcisi ve bellek frekansı ile öne geçiyor; fakat Monster'a oranla bazı yerlerden kısıyor. Ekranı artı veya eksi olarak değerlendirmiyorum, kullanıcıya göre Hz veya piksel yoğunluğu önemi değişiklik gösterebilir.
Ekran: Monster'ın 17.3" 2k 165Hz ekranı var iken, bu cihazın 15.6" 1080P 240hz ekranı bulunmakta.
İşlemci: MSİ'ın işlemcisi 11. nesil ve Monster'ın 10. nesil işlemcisine oranla kesinlikle daha iyi.
SSD: MSİ'da 512GB SSD bulunurken, Monster'da 1TB SSD bulunmakta.
Pil kapasitesi: Monster'ın pili 91Wh iken MSİ'da 65Wh.
Ses: Monster'da THX sertifikalı ses sistemi bulunurken, MSİ hakkında bilgiye ulaşamadım.
Bellek: MSİ'da 3200MHz bellekler var iken Monster'da 2933MHz.
Ayrıca Monster'da pil kapasitesi yüksek; fakat Monster RTX 3070'i Dynamic Boost'ta 140Watt ile çalıştırırken, MSİ 130Watt ile çalıştırabiliyor. Tabii ki 91Wh ile 65Wh arasındaki fark çok büyük; fakat bu da pil tüketimi için bir etken.

Son düzenleme:

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Eksileri ve artıları var. Saf güç olarak bakarsak MSİ işlemcisi ve bellek frekansı ile öne geçiyor fakat; Monster'a oranla bazı yerlerden kısıyor. Ekranı artı veya eksi olarak değerlendirmiyorum, kullanıcıya göre Hz veya piksel yoğunluğu önemi değişiklik gösterebilir.
Ekran: Monster'ın 17.3" 2k 165Hz ekranı var iken, bu cihazın 15.6" 1080P 240hz ekranı bulunmakta.
İşlemci: MSİ'ın işlemcisi 11. nesil ve Monster'ın 10. nesil işlemcisine oranla kesinlikle daha iyi.
Ses: Monster'da THX sertifikalı ses sistemi bulunurken, MSİ hakkında bilgiye ulaşamadım.
Kişiden kişiye göre değişiyor hangisinin daha iyi olduğu. Bana göre MSI daha iyi.
ben işlemci ekran kartı ram ve soğutma performansına bakıyorum. bu alanlardada MSI daha iyi.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Kişiden kişiye göre değişiyor hangisinin daha iyi olduğu. Bana göre MSI daha iyi.
ben işlemci ekran kartı ram ve soğutma performansına bakıyorum. bu alanlardada MSI daha iyi.
Tabii ki bu kişisel bir tercih, o yüzden arkadaşa da farklarını yazmak istedim. Kişisel olarak da benim o modeli beğenmeme nedenim 15.6" ekrana sahip olması. Yine de alternatif seçeneklerin çok olması ve herkesin ihtiyacına göre model araması çok güzel; fakat bu tür konularda tıpkı bu arkadaşın da yaptığı gibi hobilerini, bilgisayarı ne amaçla kullanacağını ve ne tür oyunlar oynayacağını belirtmediği için en doğru şekilde yardımcı olamıyoruz, iyi forumlar.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Tabii ki bu kişisel bir tercih, o yüzden arkadaşa da farklarını yazmak istedim. Kişisel olarak da, benim o modeli beğenmeme nedenim 15.6" ekrana sahip olması. Yine de alternatif seçeneklerin çok olması ve herkesin ihtiyacına göre model araması çok güzel; fakat bu tür konularda tıpkı bu arkadaşın da yaptığı gibi hobilerini, bilgisayarı ne amaçla kullanacağını ve ne tür oyunlar oynayacağını belirtmediği için en doğru şekilde yardımcı olamıyoruz, iyi forumlar.
Farklarını yazdığınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim.

31tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tuna
Eksileri ve artıları var. Saf güç olarak bakarsak MSİ işlemcisi ve bellek frekansı ile öne geçiyor fakat; Monster'a oranla bazı yerlerden kısıyor. Ekranı artı veya eksi olarak değerlendirmiyorum, kullanıcıya göre Hz veya piksel yoğunluğu önemi değişiklik gösterebilir.
Ayrıca Monster'da pil kapasitesi yüksek; fakat Monster RTX 3070'i Dynamic Boost'ta 140Watt ile çalıştırırken, MSİ 130Watt ile çalıştırabiliyor. Tabii ki 91Wh ile 65Wh arasındaki fark çok büyük; fakat bu da pil tüketimi için bir etken.
çok teşekkür ederim

Top Bottom