Çözüldü✓ Montiöre Görüntü Gelmiyor

Mesat

80+
Reaksiyon skoru
2
Önceden bilgisayarım açılırken bios ekranı monitöre gelmeden direkt windows açılıyordu.Bilgisayarı topladıktan sonra çok bi sorun olacağını düşünmediğim için teknik servise başvurmadım.Fakat dün ekran kartı driverını güncellerken eskisini silmek zorunda kaldım.Eskisi silinince bilgisayar yeniden başladı. Şuan ekrana hiçbir türlü görüntü gelmiyor. Görüntü gelmesi için ne yapmam lazım?

Önceden bilgisayarım açılırken bios ekranı monitöre gelmeden direkt windows açılıyordu.Bilgisayarı topladıktan sonra çok bi sorun olacağını düşünmediğim için teknik servise başvurmadım.Fakat dün ekran kartı driverını güncellerken eskisini silmek zorunda kaldım.Eskisi silinince bilgisayar yeniden başladı. Şuan ekrana hiçbir türlü görüntü gelmiyor. Görüntü gelmesi için ne yapmam lazım?
Bana da aynısı oluyordu bios ekranı gelmeden Windows açılıyordu direk sonra ekran kartıyla ilgili bişey yaparken görüntü gitti ve gelmedi boşuna bios pili takip çıkarmayı fln deneme ben her yolu denedim düzelmiyor teknik servise gidip geldikten sonra düzeldi benim ki

kapalıyken güç düğmesine bas ve hemen ardından f2 ye art arda seri şekilde basarsan bios açılacaktır.

kapalıyken güç düğmesine bas ve hemen ardından f2 ye art arda seri şekilde basarsan bios açılacaktır.
kanka bios geliyo fakat bios görüntüsü benim ekranıma gelmiyo 1.5 yıldır bende bilgisayar bir kere görmedim bios ekranını f2ye basmayı akıl edemiycek kadar ***** değilim cidden

hdmi ile tv ye bağlarsan bios görünebilir

bunu yarın deniycem bios ekranı kesinlikle açılıyo bu arada ben göremiyorum ama
Aga ben yazdım TV de de görüntü gelmeyecek her yolu denedim sen istiyorsan dene tekrardan. Garantisi varsa yolla direk.

Televizyona bağlayınca ekran geldi sürücüyü tekrar kurdum şuan bi sıkıntı yok arkadaşlar

Geri