Neler Yeni

Mor renkli yemek sitesi rezaletliği

Arkadaşlar merhaba, dün saat 6:04 civarında yemek siparişi verdim. İlk denememde "siparişiniz alınamamıştır" gibi bir hata mesajı aldım. Ardından tekrar denedim ve siparişim alındı, ancak mobil bankacılığıma girdiğimde kartımdan iki kez para çekildiğini fark ettim. Bunun üzerine restoranı aradım ve iki kez sipariş verdiğimi belirttim, birini iptal etmelerini istedim. Fakat restoran, yalnızca bir siparişin geldiğini söyledi. Sonrasında canlı desteğe bağlandım ve bana bankayla görüşmem gerektiğini söylediler. Bankayla görüştüm, provizyon kodu verdiler ama ben m*l gibi bu kodu kime vermem gerektiğini sormadım. Provizyon kodu tam olarak nedir ve bu kodu kime iletmem gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bu kod her durumda geçerli mi, yoksa sadece tek bir kullanım için mi geçerli? Başkalarıyla paylaşmamam gereken bir şey mi.

Clayz

80+ Silver
aklıma baslıktan dolayı su geldı :D

Ekler

• B8cURwwCYAIhjye.jpg
    B8cURwwCYAIhjye.jpg
    70.9 KB · Hit: 23

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
...
Hocam, bankayı tekrar arayın ve sanki daha önce hiç aramamış gibi yapın. Söylerler diye düşünüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, bankayı tekrar arayın ve sanki daha önce hiç aramamış gibi yapın. Söylerler diye düşünüyorum.
Şimdi sitenin canlı desteğiyle görüştüm ve banka ile iletişime geçtiğimi, bana provizyon kodu verdiklerini söyledim. Canlı destek temsilcisi ise şu şekilde yanıt verdi: "Talebenizle ilgili kaydı oluşturdum. Öncelik verilmesi ve en kısa sürede dönüş yapılabilmesi için ekip arkadaşlarımı bilgilendirdim." Provizyon kodunu benden istemedi. Eğer iade işlemi gerçekleşmezse, mecbur tekrar bankayla iletişime geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve canlı destekçilerin meşhur sözünü söyledi: 'Benden aldığınız hizmeti değerlendirmeniz için görüşmemizin sonunda bir anket yönlendirmesi olacak, değerlendirme yaparsanız çok mutlu olurum.' Puahahaha! hangi hizmet acaba bu? İnanılmaz gerçekten!

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,820
Üyeler
171,459
Son üye
enwer
Top Bottom