Namaz kılman çok güzel bir davranış ama Kur'an okumayı bilmeyip Kur'an okumamak büyük bir hatadır bence. Dinimiz o kadar hoşgörülü bir din ki mukabele (mesela YouTube dan bir sure ac eline Kur'an'ı Kerim'i al sen sadece takip et) olarakta okuyabilirsin ama öğrenmen senin için çok iyi olacaktır... SevgilerleSağ ol okuyamıyorum ama namazlarımı aksatmamaya çalışacağım. Sürekli kılıp bırakıyorum ama artık düzenli olarak kılmaya başlamam gerek.
Mantıklı ama onları izleyip daha da üzülüyorum o videodakiler içinsağ ol yinede
Elhamdülillah müslümanım namazlarımı da kılıyorum da aksatıyorum sürekli artık düzenl
Sağ ol
i kılmaya daha bi gayret gsötereceğim![]()
Tekrardan sağ olNamaz kılman çok güzel bir davranış ama Kur'an okumayı bilmeyip Kur'an okumamak büyük bir hatadır bence. Dinimiz o kadar hoşgörülü bir din ki mukabele (mesela YouTube dan bir sure ac eline Kur'an'ı Kerim'i al sen sadece takip et) olarakta okuyabilirsin ama öğrenmen senin için çok iyi olacaktır... Sevgilerle
Telefonda yok , konsol da yok ? ama nintendo denerim sağ ol yinedeHocam oyun oyna demiştim de ben illa PC oyunu olmasına gerek yok, mobil de olur. Hatta eski konsolun falan varsa biraz nostalji yap eğlenirsin. PC'ne Nintendo emülatörü falan kurarsın onu kaldırmamasının imkânı yok.