En geç 1 haftada gelir demi bana?Sürat kargoyla ps4 istemiştim 9 gün sürdü. İstanbula aşırı uzaktaydım.
internetten arabaya paspas sipariş ettik 27 mayısta kargoya verildi 1 haziranda gelmesi gerekiyordu hala gelmedi mail atıyorum cevapta vermiyorlar :/ (istanbul dayım bu arada)Arkadaşlar HDD sipariş ettim ama kargo şirketi Sürat kargoymuş. Kim bilir ne zaman getirecek :/
Siparişi iptal etsem annem neden kargoya verilmedi falan dicek Vs.
Napabilirim?
Benim o zamanki konumuna bakılırsa sana 3 günde gelmesi lazım.En geç 1 haftada gelir demi bana?
Çalışırken hareket etmemesi lazım Bad Sector olabilir çalışırken hareket ederse. Ama Kargo sırasında hasar görürse yere düştüne bişi olabilir kafa sorunu Vs.Dayicim içindeki disk en ufak sallantıda bozulur bilip bilmeden burdan bana laf atma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen çıkar HDD yi salla bakayım sonra sesler ve takılmalar oluyor mu olmuyor mu gör bakayım
sende benim gibisin ben 4 yaşınfa beri para biriktirdim galiba hayalim gerçekleşçek şuan 16 uyaşındayım yani 12 yıl 2 katı sabret be knk ben 12 yıl beklemişim beklersin 1 ay bişey olmazSabır en büyük erdemdir kral PC toplamak için 6 yıldır bekliyorum.d
sürat benim mouseumu 2 günde getirdi istanbuldan hataya ama siz bilirsiniz .dArkadaşlar HDD sipariş ettim ama kargo şirketi Sürat kargoymuş. Kim bilir ne zaman getirecek :/
Napabilirim?
hddmi 2 kere düşürdüm saçmala ya lütfen sallamaya devre bozulur mu kim uyduruyor bu yalanlarıDayicim içindeki disk en ufak sallantıda bozulur bilip bilmeden burdan bana laf atma
Sen çıkar HDD yi salla bakayım sonra sesler ve takılmalar oluyor mu olmuyor mu gör bakayım
Rahat 10 günü var knkArkadaşlar HDD sipariş ettim ama kargo şirketi Sürat kargoymuş. Kim bilir ne zaman getirecek :/
Napabilirim?
hddmi 2 kere düşürdüm saçmala ya lütfen sallamaya devre bozulur mu kim uyduruyor bu yalanları
şaka yapıyorsun herhaldeDayicim içindeki disk en ufak sallantıda bozulur bilip bilmeden burdan bana laf atma