shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,822
iade etmene gerek yok devam et5.5 k verdim beyaz evet

ama 2ci elini 4200 felan bulursun aynısının bütçe sorun yoksa 0 devam et.
iade etmene gerek yok devam et5.5 k verdim beyaz evet
Lian li çakması diyelim :ASDA çin malı.
Bütçe sorunum yok ya sıfır olsun kafamda soru işareti olmasın diye aldım zateniade etmene gerek yok devam et
ama 2ci elini 4200 felan bulursun aynısının bütçe sorun yoksa 0 devam et.
Benim egzoz ve sıvı soğutma dışarı üflüyor gerisi içeri çekiyoranladım hava akışı nasıl yapmalıyım. Şuan sadece içinden çıkan var birde sıvı soğutmanın var. Bi kaç güne veya haftaya sipariş vericem fanları bakalım belki lianli olacak gibi ona göre şuanlık nasıl yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe sorunum yok ya sıfır olsun kafamda soru işareti olmasın diye aldım zaten
6 tane ters fan turucu cizdiğim kalanı normal yönanladım hava akışı nasıl yapmalıyım. Şuan sadece içinden çıkan var birde sıvı soğutmanın var. Bi kaç güne veya haftaya sipariş vericem fanları bakalım belki lianli olacak gibi ona göre şuanlık nasıl yapmalıyım
Bütçe sorunum yok ya sıfır olsun kafamda soru işareti olmasın diye aldım zaten
Bende öyle düşünüyorum. İçinden çıkanı nereye monte etsem diye düşünüyorum öne mi yoksa yanda kalsa mıBenim egzoz ve sıvı soğutma dışarı üflüyor gerisi içeri çekiyor![]()
öne tak güzel duruyorBende öyle düşünüyorum. İçinden çıkanı nereye monte etsem diye düşünüyorum öne mi yoksa yanda kalsa mı
İçinden çıkanı öne koyuyom ozaman ama kabloları ters kalıyor6 tane ters fan turucu cizdiğim kalanı normal yön
ters fan yoksa fanları ters tak.
Alıntıyı görüntüle
Öyle yaptımöne tak güzel duruyorçok sırıtmıyor önde.
Bu anakartların nerelerinde jelatin oluyor unutmayım işlemci montajladım. Ssd montajladım ssd montajlarken ordaki soğutucu helatibleri çıkardım anakarttaki soğutucu filanöne tak güzel duruyorçok sırıtmıyor önde.
anakart tek soğutucu üstünde olur.İçinden çıkanı öne koyuyom ozaman ama kabloları ters kalıyoralttan dolandırsam ye ye r heralde uzunluğu. İlk kez pc topluyom kablolamayı inş iyi yaparım doğru yere takarım yani
Öyle yaptım
Bu anakartların nerelerinde jelatin oluyor unutmayım işlemci montajladım. Ssd montajladım ssd montajlarken ordaki soğutucu helatibleri çıkardım anakarttaki soğutucu filan
Arctic ııı 420 içinden 0.8 gramlık termal macun çıkıyor hepsini mi kullanayım birde nasıl sıkayım yaymaya gerek var mı hocam bildiğim kadarıyla mx6 yaymak zormuşBenim egzoz ve sıvı soğutma dışarı üflüyor gerisi içeri çekiyor![]()
Ozaman onu yaptımanakart tek soğutucu üstünde olur.
x yap kalanı damla damla 4 boşluk kısmına sık sorun olmaz pump out yapmaz kolay kolay mx6.Arctic ııı 420 içinden 0.8 gramlık termal macun çıkıyor hepsini mi kullanayım birde nasıl sıkayım yaymaya gerek var mı hocam bildiğim kadarıyla mx6 yaymak zormuş
Ozaman onu yaptım
Tamam bu arctic soğutöa içinden çıkan ucu 3 lü olan yani vrm pump ve fan olan kabloyu kullanayum demi ayrı ayrı yönetmek içinx yap kalanı damla damla 4 boşluk kısmına sık sorun olmaz pump out yapmaz kolay kolay mx6.
mx4 cok oluyor macun taşması mx6 problem olmaz.
tek parça kullanbilirsin artich istersen ayır fark etmez.Tamam bu arctic soğutöa içinden çıkan ucu 3 lü olan yani vrm pump ve fan olan kabloyu kullanayum demi ayrı ayrı yönetmek için
Ayrı ayrı yapmak daha mantıklı olabilir sessiz çalışması için ve ayar yapmak için demi en mantıklısı hangisitek parça kullanbilirsin artich istersen ayır fark etmez.