Yardım Morpheus hasa yan cam tarafı nasıl sökülüyor?

Lian li çakması diyelim :ASDA çin malı.
😂😂 anladım hava akışı nasıl yapmalıyım. Şuan sadece içinden çıkan var birde sıvı soğutmanın var. Bi kaç güne veya haftaya sipariş vericem fanları bakalım belki lianli olacak gibi ona göre şuanlık nasıl yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade etmene gerek yok devam et :)
ama 2ci elini 4200 felan bulursun aynısının bütçe sorun yoksa 0 devam et.
Bütçe sorunum yok ya sıfır olsun kafamda soru işareti olmasın diye aldım zaten

😂😂 anladım hava akışı nasıl yapmalıyım. Şuan sadece içinden çıkan var birde sıvı soğutmanın var. Bi kaç güne veya haftaya sipariş vericem fanları bakalım belki lianli olacak gibi ona göre şuanlık nasıl yapmalıyım

Benim egzoz ve sıvı soğutma dışarı üflüyor gerisi içeri çekiyor :)

6 tane ters fan turucu cizdiğim kalanı normal yön
ters fan yoksa fanları ters tak.
1741437212740.png

6 tane ters fan turucu cizdiğim kalanı normal yön
ters fan yoksa fanları ters tak.
Alıntıyı görüntüle
İçinden çıkanı öne koyuyom ozaman ama kabloları ters kalıyor 😂 alttan dolandırsam ye ye r heralde uzunluğu. İlk kez pc topluyom kablolamayı inş iyi yaparım doğru yere takarım yani 😂

öne tak güzel duruyor :) çok sırıtmıyor önde.
Öyle yaptım

öne tak güzel duruyor :) çok sırıtmıyor önde.
Bu anakartların nerelerinde jelatin oluyor unutmayım işlemci montajladım. Ssd montajladım ssd montajlarken ordaki soğutucu helatibleri çıkardım anakarttaki soğutucu filan

Son düzenleme:
İçinden çıkanı öne koyuyom ozaman ama kabloları ters kalıyor 😂 alttan dolandırsam ye ye r heralde uzunluğu. İlk kez pc topluyom kablolamayı inş iyi yaparım doğru yere takarım yani 😂

Öyle yaptım

Bu anakartların nerelerinde jelatin oluyor unutmayım işlemci montajladım. Ssd montajladım ssd montajlarken ordaki soğutucu helatibleri çıkardım anakarttaki soğutucu filan
anakart tek soğutucu üstünde olur.

Benim egzoz ve sıvı soğutma dışarı üflüyor gerisi içeri çekiyor :)
Arctic ııı 420 içinden 0.8 gramlık termal macun çıkıyor hepsini mi kullanayım birde nasıl sıkayım yaymaya gerek var mı hocam bildiğim kadarıyla mx6 yaymak zormuş

anakart tek soğutucu üstünde olur.
Ozaman onu yaptım

Arctic ııı 420 içinden 0.8 gramlık termal macun çıkıyor hepsini mi kullanayım birde nasıl sıkayım yaymaya gerek var mı hocam bildiğim kadarıyla mx6 yaymak zormuş

Ozaman onu yaptım
x yap kalanı damla damla 4 boşluk kısmına sık sorun olmaz pump out yapmaz kolay kolay mx6.
mx4 cok oluyor macun taşması mx6 problem olmaz.

x yap kalanı damla damla 4 boşluk kısmına sık sorun olmaz pump out yapmaz kolay kolay mx6.
mx4 cok oluyor macun taşması mx6 problem olmaz.
Tamam bu arctic soğutöa içinden çıkan ucu 3 lü olan yani vrm pump ve fan olan kabloyu kullanayum demi ayrı ayrı yönetmek için

Tamam bu arctic soğutöa içinden çıkan ucu 3 lü olan yani vrm pump ve fan olan kabloyu kullanayum demi ayrı ayrı yönetmek için
tek parça kullanbilirsin artich istersen ayır fark etmez.

Geri