Anladım bios ve widows kuruyom bi halledeyimde bakıcam. Birde bu kitler var ya freme kit mi ne ondan kullanıyor musun hocam kaç derece oynatıyor o kitlerramin yanında yukarı çıkarıp fan yanından arkaya verip tekrar öne vermişim
kitte cok az ısı fark ediyor önemli olan şey macun taşmıyor ondaAnladım bios ve widows kuruyom bi halledeyimde bakıcam. Birde bu kitler var ya freme kit mi ne ondan kullanıyor musun hocam kaç derece oynatıyor o kitler
Ondan alıp yenileyesim var da ondankitte cok az ısı fark ediyor önemli olan şey macun taşmıyor onda![]()
Hallettim bitti sadece stres test yaptım max64 derece gördü başka teste gerek var mı bilmiyom amakitte cok az ısı fark ediyor önemli olan şey macun taşmıyor onda![]()
expo tweakedOndan alıp yenileyesim var da ondananakartı sökmeye gerek yok takarken sanırım
bu XMP ayarlarından hangisini seçmek lazım
Expo 2 yi açtım yaptım hallettimde kaldırdım kasayı kenara. Bidaha ki girişte unutmazsam yaparım dediğinizi. Kurdum herşeyi max yükte 64 dereceyi gördü. İşlemci ekran kartı yok zaten şuan. Kasada 3 sıvı soğutmada 3 de kasanın kendisinde 6 140 lık kasa fanı var o kadarexpo tweaked
Olur onla da zamanla hayırlı olsun .Expo 2 yi açtım yaptım hallettimde kaldırdım kasayı kenara. Bidaha ki girişte unutmazsam yaparım dediğinizi. Kurdum herşeyi max yükte 64 dereceyi gördü. İşlemci ekran kartı yok zaten şuan. Kasada 3 sıvı soğutmada 3 de kasanın kendisinde 6 140 lık kasa fanı var o kadar![]()
Ne alacağımı bilmediğim için almadımda heralde lianlinin fanları mantıklı gibi duruyor bakalımOlur onla da zamanla hayırlı olsun .