Neler Yeni

Yardım Morpheus hasa yan cam tarafı nasıl sökülüyor?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Furkan
Yani kapak kırılmasından daha iyidir 1 vida. KAsa zaten yapboz gibi 3 4 kere farklı mod da kullanmak için söküp takarsan ezberliyorsun. Önerim 3 modu da kullanıp deneyimlemen .
Bu fanın bu hali içerimi alıyor havayı dışarı mı atıyor anlamadım yönünü kendinden reverse gibi heralde

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 5

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Furkan
egzoz dışarı atıyor.
Şuan fan almadım bi bu 3 lü fan var bide sıvı soğutmanın fanı var bunları önden alacak şekilde takmam lazım sıvıyıda üste dışarı atacak şekilde fan alana kadar sonra diğer yerlere ilave edecem. Şimdi montajlarına baktım senin dediğin deepcool sitesinden en sondaki montaj. Evet yapılır ama orda ekran yok montajlayıp bitmiş halinde ve sanırım orta tarafta o montajda çok kablo görünüyor gibi veya bana öyle geldi bakabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

egzoz dışarı atıyor.
Bu şekilde içeri mi alıyor havayı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 4
Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
Şuan fan almadım bi bu 3 lü fan var bide sıvı soğutmanın fanı var bunları önden alacak şekilde takmam lazım sıvıyıda üste dışarı atacak şekilde fan alana kadar sonra diğer yerlere ilave edecem. Şimdi montajlarına baktım senin dediğin deepcool sitesinden en sondaki montaj. Evet yapılır ama orda ekran yok montajlayıp bitmiş halinde ve sanırım orta tarafta o montajda çok kablo görünüyor gibi veya bana öyle geldi bakabilir misin
BEn 3 moduda denedim . En cok kablo gözüken sağ önde psu gizleme . O modu hiç deneme bile kablolar çok gözüküyor. PSu arka kısımda modu güzel. Kabloları zemine salamıyorsun derleyip toplayıp sabitlemen gerekiyor arka plakaya. Kablolama ws en güzel mod ilk hali :) Sal kabloları takılsınlar. Ekranı en son takıyorsun ekrana gelen kablo var onu ben sııv soğutma borularına saklamıştım.

Bu şekilde içeri mi alıyor havayı
Evet standart fan o . ön yüzü havayı çeker arka iter.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Furkan
BEn 3 moduda denedim . En cok kablo gözüken sağ önde psu gizleme . O modu hiç deneme bile kablolar çok gözüküyor. PSu arka kısımda modu güzel. Kabloları zemine salamıyorsun derleyip toplayıp sabitlemen gerekiyor arka plakaya. Kablolama ws en güzel mod ilk hali :) Sal kabloları takılsınlar. Ekranı en son takıyorsun ekrana gelen kablo var onu ben sııv soğutma borularına saklamıştım.

Evet standart fan o . ön yüzü havayı çeker arka iter.
Sende de mi morpheus var. Birde şimdi hangisini kurayım. Ekran kartı yok şuan 1660 süper kullanıcam alana kadar. Oda siyah harici her şey beyaz

Hangisini yapayım kararsız kaldım

1 -3 arasında

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
Sende de mi morpheus var. Birde şimdi hangisini kurayım. Ekran kartı yok şuan 1660 süper kullanıcam alana kadar. Oda siyah harici her şey beyaz

Hangisini yapayım kararsız kaldım

1 -3 arasında
Evet morpheus var. 3 moduda deneyip kendine uyanı bulman lazım. @shaco27 da aynı morpheus beyazını kurdu .

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Furkan

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
Onun ekipmanlarla aynı nerdeyse benim ekipmanlar o nasıl dizdi acaba
Bak profil fotomdaki psu arkada modu. Ben şuanda ilk gelen mod da kullanıyorum. En temiz kullanışlısı bu. Tabi anakart ram işlemci değişti gerisi aynı.
1.jpg

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
eyyüb
Onun ekipmanlarla aynı nerdeyse benim ekipmanlar o nasıl dizdi acaba

Sende şuan hangi mod var
en serin hali bu. ve en geniş hali. standan hali en iyisi.
3moduda denedim siyah beyaz 4080 auros vardı cama cok yakın oluyordu ısınıyordu yatay dikey sorun yok en iyi hali standart o yüzden.
ve testlerine baktım en serin halide standart olan.
1741435709691.png

1741435964068.png

1741435971696.png

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
İkiside güzel duruyor valla ne yalan söyleyim 😂 ekran kartı neden yok
Apu olarak kullanmaya alıştım :) sözde 5000 serisi gelecek onu bekliyor kasa hala :S fiyatlar düzenlensin gelecek 5080 5070ti

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Furkan
Apu olarak kullanmaya alıştım :) sözde 5000 serisi gelecek onu bekliyor kasa hala :S fiyatlar düzenlensin gelecek 5080 5070ti
Aynen bende ondan dolayı 1660 süper var onu takacam apudan iyidir heralde

Sen ramleri ne aldın

Top Bottom