Neler Yeni

Yardım Mortal Kombat 11 donma sorunu, FİFA 23 tuş ayarları...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Sistemim 4K sistemi güçlü bir sistem ama mortal kombat 11 oyununda ben klavye arkadaş gamepad ile oynarken savaş sırasında donmalar oluyor sebebi nedir bilen var mı? Diğer oyunlarda böyle bir sorun olmuyor.
Fifa 23 de tuş ayarlarını yapıyorum ama maça girerken bozuluyor yada doğru olmasına rağmen hızlanma çalışmıyor klavyede özellikle 2 kişilik girerkene oluyor

BeratCenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat Cenk Kılıç
Instagram
beratcenk15
Discord
Kaizen #8094
Bende de benzer sorunlar oluyor pc de konsol kullanmanın rezillikleri bunlar ben de çözemiyorum.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Sistemim 4K sistemi güçlü bir sistem ama mortal kombat 11 oyununda ben klavye arkadaş gamepad ile oynarken savaş sırasında donmalar oluyor sebebi nedir bilen var mı? Diğer oyunlarda böyle bir sorun olmuyor.
Fifa 23 de tuş ayarlarını yapıyorum ama maça girerken bozuluyor yada doğru olmasına rağmen hızlanma çalışmıyor klavyede özellikle 2 kişilik girerkene oluyor
Mk11 de ki sorunun internetle alakalı bi nebze de mk11 in serverlarından kaynaklanıyor.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mk11 de ki sorunun internetle alakalı bi nebze de mk11 in serverlarından kaynaklanıyor.
Yok online değil ben klavye ile arkadaş gamepad ile yan yana oynuyoruz Tekken de böyle bir şey yok ama ondada rakip komboyu tutturdumu hangi tuşa basarsam basayım tepki vermiyor full canla birbirimizi öldürdüğümüz oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom