Wolfrising123
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
nasıl güncelleyeceğim aslında güncel diye biliyorumSistemin oyunu açmak için yeterli seviyede değil diyor hmm.
Şaka bir yana driver'larını güncellersen sorun çözülecektir, yüksek ihtimal.
nasıl güncelleyeceğim aslında güncel diye biliyorum
Intel hd graphicsle acamazsın köylüm diyorMerhaba arkadaşlar yakın zamanda Steam üzerinden Mortal Kombat X aldım ve yükledim ancak açtığımda Directx hatası veriyor lütfen yardım edin çözelim şu olayı.
geforce 9600 gt var köylüm 1gb lik eski ama idare ediyor yani csgo falan oynuyorumIntel hd graphicsle acamazsın köylüm diyor
bileşenlerim eski olduğu için geforce experience maalesef desteklemiyor ve yeni güncellemede yokEkran kartını seçip yükleyebilirsin.![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
AMD'de ise ekran kartı modeli ve driver yazman yeterli.
İlk sebepten dolayıymış o zaman, sistemin yetersiz. Üzgünüm dostum.bileşenlerim eski olduğu için geforce experience maalesef desteklemiyor ve yeni güncellemede yok
sağlık olsun ne diyeyim ileride iyi bir pc im olursa oynarımİlk sebepten dolayıymış o zaman, sistemin yetersiz. Üzgünüm dostum.
ama sistem gereksşnşmleri benimkiyle aynı istediği ekran kartıninda özellikleri aynı 1 gb 256 bit benim karttaİlk sebepten dolayıymış o zaman, sistemin yetersiz. Üzgünüm dostum.
bu işe nediyonuz brosağlık olsun ne diyeyim ileride iyi bir PC im olursa oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama sistem gereksşnşmleri benimkiyle aynı istediği ekran kartıninda özellikleri aynı 1 gb 256 bit benim kartta