- Katılım
- 5 Aralık 2020
- Mesajlar
- 34
- Reaksiyon skoru
- 4
motherfucker 
Son düzenleme:
Js35 kullanıyorum fakat indirimden alcaksan alma yine de pahalı daha iyileri var.başlıkta da gördüğünüz gibi sizce hangisitercih edilmeli. %90 corsair diyeceğinizi düşünüyorum ama beni corsairda tek korkutan şey plsatik olması ve mikrofon kalitesi
Çöp?İkisi de çöp.
Çok kalitesiz ve kırılabiliyor. Ses kalitesi kadar malzeme kalitesi de önemli.Js35 kullanıyorum fakat indirimden alcaksan alma yine de pahalı daha iyileri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çöp?
Kullanma şekline bağlı. Corsairin en ucuz giriş seviyesi kulaklığı. 6 aydan fazladır kullanıyorum hiç bir kırılma bükülme olmadı. Saçma sapan kullanmadığınız şeylere çöp demeyi bırakın.Çok kalitesiz ve kırılabiliyor. Ses kalitesi kadar malzeme kalitesi de önemli.
Ben başka kullanıcılara göre konuşuyorum. Bunda yalan yok ve çoğunun ürününde gıcırdama ve kırılma meydana geldi.Kullanma şekline bağlı. Corsairin en ucuz giriş seviyesi kulaklığı. 6 aydan fazladır kullanıyorum hiç bir kırılma bükülme olmadı. Saçma sapan kullanmadığınız şeylere çöp demeyi bırakın.
senin paran varsa git steelseris al arkadaşın bütçesi buİkisi de çöp.
Bende zaten alsın demiyorum. Fiyatı daha uygun olursa alınır. Benim takıldığım nokta çöp demen. Corsairle james donkeyi yan yana koyman bile saçma.Ben başka kullanıcılara göre konuşuyorum. Bunda yalan yok ve çoğunun ürününde gıcırdama ve kırılma meydana geldi.
Arkadaşın bütçesi ortalama 300 TL ve bu bütçede kaliteli kulaklıklar varken niye kırılmalar meydana gelebilen HS35 veya JD 712 alsın?senin paran varsa git steelseris al arkadaşın bütçesi bu
başlıkta da gördüğünüz gibi sizce hangisitercih edilmeli. %90 corsair diyeceğinizi düşünüyorum ama beni corsairda tek korkutan şey plsatik olması ve mikrofon kalitesi
Fiyatı uygun olursa alınır zaten ama 300 TL'ye göre bence kötü.Bende zaten alsın demiyorum. Fiyatı daha uygun olursa alınır. Benim takıldığım nokta çöp demen. Corsairle james donkeyi yan yana koyman bile saçma.
İşte bu bir çöp lakabını hakediyor mu sizce? Bence evet.gamepower kizaru al