ikisi için 8/10k düşündüm yeterli mi az mı bilmiyorum. Kısa mesafe 80/100km hızlarda giderim en fazla motor binek acısından 2. planda benim için daha çok tadımlık sürmek için. Ama kazanın ne zaman geleceği belli olmaz yani yere düştüğümde sürüklendiğimde beni koruyacak düzeyde bişey olsun. Çok para ayırma taraftarı da değilimUçuk fiyat olmayan demek yerine bütçe belirtir misiniz?
ikisi için 8/10k düşündüm yeterli mi az mı bilmiyorum. Kısa mesafe 80/100km hızlarda giderim en fazla motor binek acısından 2. planda benim için daha çok tadımlık sürmek için. Ama kazanın ne zaman geleceği belli olmaz yani yere düştüğümde sürüklendiğimde beni koruyacak düzeyde bişey olsun. Çok para ayırma taraftarı da değilim
Eldiven görünüş olarak cok iyi duruyor ama internette cok incelemesine denk gelemedim. Yeteri korumayı sağlıyor mu inceleme fırsatınız oldu mu hic.veya![]()
Revit Eclipse Mont Kahverengi | 2017 Yeni Revit Eclipse Yazlık Mont Nası l?
2017 yeni Revit Eclipse Mont, Kahverengi Yazlık Motosiklet Montu uygun fiyatlarla. Revit Montlar ve Ceketler online stok güvencesi, hızlı kargo & 9 taksit ile hemen al!www.motosikletonline.com
![]()
iXS Trigonis Air Mont Gri Neon Sarı | Motosiklet Montları
iXS Trigonis Air Mont, yaz sürüşleri için üstün havalandırma ve koruma sunar. Şimdi uygun fiyatla motosikletonline.com’da seni bekliyor!www.motosikletonline.com
Eldiven;
![]()
Vexo Gp Tech Pro Air Eldiven Mavi | Motosiklet Eldiven Modelleri
%100 Deri Dış Yüzeyine Sahip Vexo Gp Tech Pro Air Eldiven Mavi En Uygun Fiyat ile MotosikletOnline'da! Motosiklet Deri Eldiven Modelleri Hızlı Kargoyla.www.motosikletonline.com
Revit mont tercihim olurdu, hem bahar aylarında motordan inince günlük kullanım için aşırı şık görünüyor.
Kalite olarak Dainese, Alpinestars, Revit gibi markalar diğerlerinden önde.
Eldiven olarak bilek korumalı bir eldiven öneririm ama sadece onun fiyatı 5-6k dan başlıyor.