Motor için ekipman tavsiyesi

eneskaya6

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,752
Yazlık eldiven ve mont arayışım var ama kalitelerini ya da markalar arasında ki farkı bilmiyorum. Sağlam kaliteli uçuk fiyat olmayan ne öneririsiniz

Uçuk fiyat olmayan demek yerine bütçe belirtir misiniz?

Uçuk fiyat olmayan demek yerine bütçe belirtir misiniz?
ikisi için 8/10k düşündüm yeterli mi az mı bilmiyorum. Kısa mesafe 80/100km hızlarda giderim en fazla motor binek acısından 2. planda benim için daha çok tadımlık sürmek için. Ama kazanın ne zaman geleceği belli olmaz yani yere düştüğümde sürüklendiğimde beni koruyacak düzeyde bişey olsun. Çok para ayırma taraftarı da değilim

ikisi için 8/10k düşündüm yeterli mi az mı bilmiyorum. Kısa mesafe 80/100km hızlarda giderim en fazla motor binek acısından 2. planda benim için daha çok tadımlık sürmek için. Ama kazanın ne zaman geleceği belli olmaz yani yere düştüğümde sürüklendiğimde beni koruyacak düzeyde bişey olsun. Çok para ayırma taraftarı da değilim
veya

Eldiven;

Revit mont tercihim olurdu, hem bahar aylarında motordan inince günlük kullanım için aşırı şık görünüyor.

Kalite olarak Dainese, Alpinestars, Revit gibi markalar diğerlerinden önde.
Eldiven olarak bilek korumalı bir eldiven öneririm ama sadece onun fiyatı 5-6k dan başlıyor.

veya

Eldiven;

Revit mont tercihim olurdu, hem bahar aylarında motordan inince günlük kullanım için aşırı şık görünüyor.

Kalite olarak Dainese, Alpinestars, Revit gibi markalar diğerlerinden önde.
Eldiven olarak bilek korumalı bir eldiven öneririm ama sadece onun fiyatı 5-6k dan başlıyor.
Eldiven görünüş olarak cok iyi duruyor ama internette cok incelemesine denk gelemedim. Yeteri korumayı sağlıyor mu inceleme fırsatınız oldu mu hic.

Kask var eldiven çeket alacağım bunun dışında şunu da kesin alın çok önemli dediğiniz bisey var mıdır. Ayakkabı da herkes öneriyor ama konfordan dolayı 2. plana attım

Geri