Neler Yeni

Motor önerisi arıyorum

The Batman

80+ Silver
ilk defa motor kullanıcam a2 için motora yazıldım dijital sınavdan muafım 1000cc motor önerisi arıyorum şaka şaka ilk defa kullanan biri için kolay rahat kullanışlı bir motor önerisi arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
ilk defa motor kullanıcam a2 için motora yazıldım dijital sınavdan muafım 1000cc motor önerisi arıyorum şaka şaka ilk defa kullanan biri için kolay rahat kullanışlı bir motor önerisi arıyorum
Racing tarzımı istiyon yoksa naked tarzımı ona göre önerecem

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Bütçen ne kadar

En İyi Cevap
1
Naked: ns200
1730270469159.jpeg

Racing: rs200
1730270522904.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
bütçe?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Ben 3 ay önce öğrendim motorsikleti oda mecburen. Köydeydim ve araba falan yok sadece cg125 var hayatımda hiç motorsiklet falan sürmedim. Motorun aküsü marş pedali falan full arızalı sadece vurdurarak çalıştırılıyor. İlk sürüsü mu vurdurarak yaptım. Sonradan alışınca fark ettim ki cg motorsikletle kullanımı en kolay motorsikletler. Pek güvenli değil ama hem ucuz hem kolay ilk bir kaç ay motorsiklet öğrenmeyi kavrayana kadar alinir

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Ben 3 ay önce öğrendim motorsikleti oda mecburen. Köydeydim ve araba falan yok sadece cg125 var hayatımda hiç motorsiklet falan sürmedim. Motorun aküsü marş pedali falan full arızalı sadece vurdurarak çalıştırılıyor. İlk sürüsü mu vurdurarak yaptım. Sonradan alışınca fark ettim ki cg motorsikletle kullanımı en kolay motorsikletler. Pek güvenli değil ama hem ucuz hem kolay ilk bir kaç ay motorsiklet öğrenmeyi kavrayana kadar alinir
Biraz daha modern ve şık olarak bakarsam başlangıç için şahsen Mondial Drift L tercih ederdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abidin
cg'den devam usta bakkalda bile yedek paraçası satılıyor ustaya gerek yok iki merak edip kurcalasan ustası sen olursun az yakar iyi gider kendisi ucuz yedek parçası ucuz çarpsan kırsan döksen cebin yanmaz kimisi teneke kimisi ıyy keko motoru desede şöyle bir iki gazlamaya çıkıldığında pekte keyif veren bir çin malıdır

Top Bottom