Neler Yeni

🚨 MOTORİNE 1,52 ₺ İNDİRİM GELİYOR!

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin

Hadi iyisiniz, o kadar dediniz bir kerede iyi haber ver diye. Alın size iyi haber :)

Akaryakıta bu kez indirim geliyor! Motorinin litresi 36 liraya düşecek!​

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 36 lira 86 kuruşa satılacak.

img-0049.jpeg
davulla zurnayla kutlama olabilir dolar düşünce olmuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:

davulla zurnayla kutlama olabilir dolar düşünce olmuştu
dolar yükseldi indi o zaman ondan sonra daha dolar lafı geçmedi ortalık yatıştı

Ysuflix

80+ Gold
hemen depoyu fulleyelim fiyat değişmeden. he pardon indirimmiş. OHA İNDİRİMMİŞ GERÇEKTEN.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Kardeşim sana gıcık kapmıştım bi ara. Hep olumsuz haberler veriyorsun diye. Şimdi alıştım artık her şey normal geliyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2-3 güne bi 3 lira gelir dengelerler.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Hadi iyisiniz, o kadar dediniz bir kerede iyi haber ver diye. Alın size iyi haber :)

Akaryakıta bu kez indirim geliyor! Motorinin litresi 36 liraya düşecek!​

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 36 lira 86 kuruşa satılacak.

img-0049.jpeg
Allahımız pardon reisi cumhurumuz saolsun

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

The Semih

80+ Gold
Asgari ücretin Dolara endekslenmesini veya 3 ayda bir artmasını öneriyorum meclise şu an :D

The Semih

80+ Gold
"Dolarla mı maaş alıyorsunuz?" sorusu artık gerçekleşir.
Hocam çok garip ama seçimden sonra dolar 10 birim arttı ama asgari ücret 3K zam yedi. Memura yapılan zam işçiye yapılmalıydı ama nerde o günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Hocam çok garip ama seçimden sonra dolar 10 birim arttı ama asgari ücret 3K zam yedi. Memura yapılan zam işçiye yapılmalıydı ama nerde o günler.
3K zamlandı da ne oldu bizim ülkede enflasyon nirvanaya yol almış gidiyor ve her geçen gün paran eriyor. Asgari ücret 2017'de 1400 - 1500 civarı iken ayıptır söylemesi babam sıfır km (0) 2017 Jetta 1.2 TSI Manuel Benzinli almıştı fiyatı ise 73.700 ve kredi ile vs 84.000 TL ye almıştık arabayı ve şuan arabanın ikinci eli olmuş 900K utanç verici. Şuan 11 bin tl asgari ücret alan biri değil araba almak kirasını nasıl ödeyeceğini bile aklından geçiremiyor. Et tüketemiyor, tatile çıkamıyor, lokanta ve mekanlara rahat rahat ayak basamıyor, faturaları ve kirayı ödeyip yemek yiyebileyim o bana yeter kafasında şuan ki insanlar.

The Semih

80+ Gold
3K zamlandı da ne oldu bizim ülkede enflasyon nirvanaya yol almış gidiyor ve her geçen gün paran eriyor. Asgari ücret 2017'de 1400 - 1500 civarı iken ayıptır söylemesi babam sıfır km (0) 2017 Jetta 1.2 TSI Manuel Benzinli almıştı fiyatı ise 73.700 ve kredi ile vs 84.000 TL ye almıştık arabayı ve şuan arabanın ikinci eli olmuş 900K utanç verici. Şuan 11 bin TL asgari ücret alan biri değil araba almak kirasını nasıl ödeyeceğini bile aklından geçiremiyor. Et tüketemiyor, tatile çıkamıyor, lokanta ve mekanlara rahat rahat ayak basamıyor, faturaları ve kirayı ödeyip yemek yiyebileyim o bana yeter kafasında şuan ki insanlar.
Hocam her ailede en az 2-3 kişi çalıştığını biliyor hükümet, bana göre radikal kararlar alınması lazım dediğim gibi ya dolara sabitlicekler yani bir anda 30 olsa bile maaşımızda zamlanmış olacak, yada her ailede eskisi gibi sadece Erkeğin çalıştığını varsayarak ona göre maaş belirlenmeli çünkü tek kişi şu anda geçinemez.

Aile 3 kişiyle oluşur dimi o zaman asgari ücreti sadece erkeğin çalıştığı hesaba göre yaparlarsa ozaman 11K yapamaz çünkü minimum aile gideri 20K dan fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Hocam her ailede en az 2-3 kişi çalıştığını biliyor hükümet, bana göre radikal kararlar alınması lazım dediğim gibi ya dolara sabitlicekler yani bir anda 30 olsa bile maaşımızda zamlanmış olacak, yada her ailede eskisi gibi sadece Erkeğin çalıştığını varsayarak ona göre maaş belirlenmeli çünkü tek kişi şu anda geçinemez.

Aile 3 kişiyle oluşur dimi o zaman asgari ücreti sadece erkeğin çalıştığı hesaba göre yaparlarsa ozaman 11K yapamaz çünkü minimum aile gideri 20K dan fazla.
Şu yerel seçimi çok merak ediyorum ne olacak. Hepsi muhalefete geçse bile bir şey değişmez çünkü yönetim 5 yıl daha onlarda.

Top Bottom