Motorsiklet Piyasası Neden Böyle

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,968
selamlar arkadaşlar motor piyasası neden bu kadar saçma sıfırı 300k olan motora 310k-290k arası fiyatlar biçilmiş honda böyle diyip bakıyorum dukea nakitte kampanyalı 289k 2025 modeli ikinci elleri daha pahalı hayır nakit para zaten zor bi araya geliyor o kadar taksit falanda yapmıyorlar satılmasın diye mi uğraşıyorlar anlamadım

selamlar arkadaşlar motor piyasası neden bu kadar saçma sıfırı 300k olan motora 310k-290k arası fiyatlar biçilmiş honda böyle diyip bakıyorum dukea nakitte kampanyalı 289k 2025 modeli ikinci elleri daha pahalı hayır nakit para zaten zor bi araya geliyor o kadar taksit falanda yapmıyorlar satılmasın diye mi uğraşıyorlar anlamadım
Bu herşeyde geçerli bence, sadece motorsiklet özelinde değil

Yamaha Honda KTM gibi motorlar altınla eş değer değeri yükseliyor bu doğru, ama bizim insanımız alıp iyice kullanıp satarken de altınla eş değer olm bu bindir gitsin diyip sıfır fiyatından yazıyor. Hele şu drift l tvs raider gibi motorlara sıfırdan daha pahalı (drift için 75k+) yazanları zerre anlayamıyorum. Eleman yeşil sticker takmış bir tane koruma demiri 100k yazmış driftte :D hepsi böyle üstelik.

Geri