Neler Yeni

Motorun masrafı kaç para çıkar?

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
deniz koluaçık
İyi akşamlar dostlar motorumla bir kaza yaptım ve sizce dava sonuçlanmasını beklemelimiyim moturu yaptırmak için birde bu işten anlayan arkadaşlar motorun masrafı tahminen ne kadar çıkıyor(motor çalışmıyor ekran geliyor marş basıyor ama çalışmıyor)
Motor Küba space 50

Ekler

• 02b3b2f2-b414-47a4-9688-3c5850a33954.jpg
    02b3b2f2-b414-47a4-9688-3c5850a33954.jpg
    626.1 KB · Hit: 62
  • 02d1b470-53ce-4ebf-9911-ca8096e7338c.jpg
    02d1b470-53ce-4ebf-9911-ca8096e7338c.jpg
    455 KB · Hit: 58
  • 8ee48bf5-6665-4b8f-b12e-e743214b4ca6.jpg
    8ee48bf5-6665-4b8f-b12e-e743214b4ca6.jpg
    320.8 KB · Hit: 62
  • 073dfb54-8112-4051-854e-b58ed3b893c7.jpg
    073dfb54-8112-4051-854e-b58ed3b893c7.jpg
    312.9 KB · Hit: 59
  • b386c227-35f6-4cf0-9754-4d9b02ce3274.jpg
    b386c227-35f6-4cf0-9754-4d9b02ce3274.jpg
    305.6 KB · Hit: 59

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
İyi akşamlar dostlar motorumla bir kaza yaptım ve sizce dava sonuçlanmasını beklemelimiyim moturu yaptırmak için birde bu işten anlayan arkadaşlar motorun masrafı tahminen ne kadar çıkıyor(motor çalışmıyor ekran geliyor marş basıyor ama çalışmıyor)
Motor Küba space 50
Gördüğüm kadarıyla arkadan çarpmışsın farklı durum yoksa 8/8 sen suçlusun beklemene gerek yok ama masraf ne kadar çıkar bilgim yok

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
deniz koluaçık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gördüğüm kadarıyla arkadan çarpmışsın farklı durum yoksa 8/8 sen suçlusun beklemene gerek yok ama masraf ne kadar çıkar bilgim yok
hocam o işler biraz karışık 2 şeritli emniyet şeridi olmayan yolda adam aracı bırakıp işemeye gitmiş ağacın arkasına ne dörtlü yakmış nede bi reflektör falan birde araç yokuş bitimine denk geliyor bende yokuş bitince araç gidiyor sandım ilkte vizör kapalıydı , yol tek şeride düşüyor diye sol aynama bakıp kayıyordum yavaş yavaş sağdan hızlı alaç gelince geri şeridimi ortaladım kafamı çevirmemle araca vurmam bir oldu, jandarmanın kaza raporuna göre yüzde 75 ben haklı çıktım ambulansla gitmeseydim direk orda haklı çıkıyormuşum ama yaralanmalı kaza olduğu için karara mahkeme karar veriyormuş bilsem binmezdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesajını gördümde arkadaşa yazıyordum ordan bakabilirsin

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
hocam o işler biraz karışık 2 şeritli emniyet şeridi olmayan yolda adam aracı bırakıp işemeye gitmiş ağacın arkasına ne dörtlü yakmış nede bi reflektör falan birde araç yokuş bitimine denk geliyor bende yokuş bitince araç gidiyor sandım ilkte vizör kapalıydı , yol tek şeride düşüyor diye sol aynama bakıp kayıyordum yavaş yavaş sağdan hızlı alaç gelince geri şeridimi ortaladım kafamı çevirmemle araca vurmam bir oldu, jandarmanın kaza raporuna göre yüzde 75 ben haklı çıktım ambulansla gitmeseydim direk orda haklı çıkıyormuşum ama yaralanmalı kaza olduğu için karara mahkeme karar veriyormuş bilsem binmezdim

mesajını gördümde arkadaşa yazıyordum ordan bakabilirsin
Dediğiniz gibi araç karayolunda park etmesi kesinlikle yasak mahkeme sizi haklı bulması gerekli

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
haktan
Hocam çok geçmiş olsun motor 50'lik ise ne çıkarsa çıksın ödeyen sen oluyorsun diye biliyorum yanlış değilse.

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
deniz koluaçık

yukarıda cevap verdim şimdi

Hocam çok geçmiş olsun motor 50'lik ise ne çıkarsa çıksın ödeyen sen oluyorsun diye biliyorum yanlış değilse.
onu bende duydum araştırdım eskiden öyle bi sorun varmış ama şuan hiç öyle bi yazı göremedim birde jandarma ile konuştuğumuzda komutan mahkeme yine bizim kaza raporunu uygular karşı taraf senin masrafının yüzde 75 ini karşılar dedi böyle bir kanun geçerli olsaydı jandarma söylerdi diye düşünüyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Şimdi şöyle bir durum var, arabaya vurduğun için sen suçlusun. Arabaya en fazla hatalı parktan ceza gelir. Adam araba bozuldu tam durdum vurdu da diyebilir. Bu durumda hiç bir şey yapamazsın. Sen önündeki trafiğe karşı yükümlüsün. Önündeki trafik duruyorsa durmak zorundasın. O yüzden ben burada tutanak tutsanız da seni hatalı bulacaklarını düşünüyorum.

Bunun yanında ben hiç 50cc ile kaza yapmadım. Sigorta olmadığı için işlemler nasıl yürüyecek bilemiyorum. Dava sonuçlanmasını da bekleyebilirsin ama bence oradan bir şey çıkmaz.

Bu tamamen benim düşüncem. Daha önceki tecrübelerime dayanarak bu yorumu yapıyorum. Daha önce haklı olup karıştığım kazada %100 kusurlu çıktığım için adalete karşı umudumu yitirdim ve olumsuz tarafından bakıyorum. Umarım karar sizin lehinize çıkar.

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
deniz koluaçık
y
Şimdi şöyle bir durum var, arabaya vurduğun için sen suçlusun. Arabaya en fazla hatalı parktan ceza gelir. Adam araba bozuldu tam durdum vurdu da diyebilir. Bu durumda hiç bir şey yapamazsın. Sen önündeki trafiğe karşı yükümlüsün. Önündeki trafik duruyorsa durmak zorundasın. O yüzden ben burada tutanak tutsanız da seni hatalı bulacaklarını düşünüyorum.

Bunun yanında ben hiç 50cc ile kaza yapmadım. Sigorta olmadığı için işlemler nasıl yürüyecek bilemiyorum. Dava sonuçlanmasını da bekleyebilirsin ama bence oradan bir şey çıkmaz.

Bu tamamen benim düşüncem. Daha önceki tecrübelerime dayanarak bu yorumu yapıyorum. Daha önce haklı olup karıştığım kazada %100 kusurlu çıktığım için adalete karşı umudumu yitirdim ve olumsuz tarafından bakıyorum. Umarım karar sizin lehinize çıkar.
Eyvallah hocam İnşallah diyip beklemek düşüyor

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Osman
Motor Küba space 50
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Arkadaşlar zaten dava hakkında yorumlamalarını yapmışlar. Ben masraf hakkında düşüncelerimi yazacağım.
İsterse 50 CC isterse litre litre Goldwing olsun, iki tekerli araçta en sıkıntı durum açık ara grenajdır. Bu sıkıntı durum düşük CC araçlarda daha büyük hale gelir çünkü hem parçalar hem de işçilik neredeyse motosikletin fiyatına yakın paralara mal olur.
Kuba her ne kadar bizden olsa da iş paraya gelince bazen Çinli ve Tayvanlı markalardan daha fazla mebla istiyor.
Benim tavsiyem tamamen senin bütçene dayalı. Bu hasar motorsiklet için ödediğin paraya yakın. Bütçen uygun değilse davayı bekle derim. Elektrik aksamlarının çoğu yerinde sanırım. Marş motoru devresi tamamlanmıyor olabilir. Cebimden bir şey çıkmaz diyorsan, ön bölüm düz şasi ile kullanılabilirliğe uygun mu, onu ustaya danışmak lazım.
Tekrardan geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,169
Üyeler
161,963
Son üye
oyungamer10
Top Bottom