Motosiklet ekipman önerisi

Ekipmanlar hakkında bilgim yok fakat sana tavsiyem ekipmanı kaliteli al, bir kere al.
Motor yükselttiğinde ekipman masrafı yapma.
işte ben tam tersindeyim şimdi 25 bin tl bütçem var 23 bine 2.el mt125 alıp 2000 tl ye ekipman almaya çalışıyorum çünkü motoru yükseltip yükseltmeyeceğim kesin deil

işte ben tam tersindeyim şimdi 25 bin TL bütçem var 23 bine 2.el mt125 alıp 2000 TL ye ekipman almaya çalışıyorum çünkü motoru yükseltip yükseltmeyeceğim kesin deil
KTM Duke 125'de düşünebilirsin. Ekipmana daha çok paran kalır.
İnan motor ne kadar önemli ise ekipmanda o kadar önemli.

Merhaba, bütçen çok kısıtlı. Motor illa ki değişiyor. Ama ekipman değişmiyor. Benim de tavsiyem ekipmana daha fazla para ayırman yönünde olacak. Ama hiç bütçen olmayacağına, bu kadar olsa da iyidir tabi.
Şimdi mont olarak, prohel, prosev, Armode, Scoyco hemen hemen hepsi aynı kalitedeler, Venom bir tık daha iyi. Bu markaların birinden korumalı bir mont al, Venom alsan daha iyi olur. Eğer istanbulda oturuyorsan, bütün motosiklet ekipman mağazaları, Kadıkoy Fenerbahçe stadyumunun yanında Hasanpaşa'da. Ordaki Motoplus Venom satıyor ve ana bayisi. En uyguna orda bulursun.
Eldiven olarak attığın eldiven güzel yalnız yazlık. Kışlık veya dört mevsim tercih et.
Kask olarak da bu fiyatlara en güzellerinden biri LS2 FF320 Stream Evo . Axxis hakında pek bilgim yok.

Bütçeni biraz daha artırabilirsen bazı tavsiyelerim olur. Kask alırken Snell sertfikasına sahip olsun gibi. Mont alırken EN-1621:1 sertifikasına sahip korumalı, sırt koruması ise EN1621:2 olsun gibi. Ama bu bütçelerde bunlar zor.

Geri