Neler Yeni

Motosiklet için mont önerisi

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ilyas koç
ek olarak kuryeler nerde ucuz mont var onu alıp giyiyorlar. kuryelerin tercihleri benim için önemsiz açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçede en iyisi.

10 bin üstüne çıkabilseydin bunları tartışmıyor olurduk :D
Koruma açısından haklısınız ama adamlar günde 12 saat motor kullanıyor. Bizim gibi max 1-2 saat sürmüyor. Kuryelik için onların görüşü daha mantıklı bana göre.

Zaten çoğu mont kask giymiyor. Giyenlere danışmak lazım :D

GirayHan

80+ Platinum
Koruma açısından haklısınız ama adamlar günde 12 saat motor kullanıyor. Bizim gibi max 1-2 saat sürmüyor. Kuryelik için onların görüşü daha mantıklı bana göre.

Zaten çoğu mont kask giymiyor. Giyenlere danışmak lazım :D
valla böbürlenmek gibi algılamayın. 2 milyonun üstünde kilometrem var şehir içi şehir dışı motor hayatımda. 19. yıla gireceğim.

onların kullandıkları motor scooter yada ufak tefek makinalar. şehir içi kısa mesafe git gel yapıyolar. onlar hangisi ucuzsa ona kaçıyor ömürlük olması koruma vb falan dediğiniz gibi adamların umrunda değil zaten. ileri sürüş teknikleri ile ilgili en ufak bilgileri yok olsa zaten bu kadar ölümlü kazaya karışmazlar. keşke şart olsa kuryelere bu eğitimler. üzülmeyi bırakırız bizde.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
burdan etiketlersen musaıt oldugum zaman kesin dönüş yapıyorum herkese :)

pantolonu da unutma bu arada full giyinmeye özen göster bot dahil.
Hocam pantolonu da diğer ay parasıyla alırım, bot öneriniz varsa onu da alabilirim

valla böbürlenmek gibi algılamayın. 2 milyonun üstünde kilometrem var şehir içi şehir dışı motor hayatımda. 19. yıla gireceğim.

onların kullandıkları motor scooter yada ufak tefek makinalar. şehir içi kısa mesafe git gel yapıyolar. onlar hangisi ucuzsa ona kaçıyor ömürlük olması koruma vb falan dediğiniz gibi adamların umrunda değil zaten. ileri sürüş teknikleri ile ilgili en ufak bilgileri yok olsa zaten bu kadar ölümlü kazaya karışmazlar. keşke şart olsa kuryelere bu eğitimler. üzülmeyi bırakırız bizde.
Hocam dediğiniz çok doğru, ben ileri sürüş hakkında çok video izliyorum, bilen abilerden çok yardım alıyorum. Keni motorumla gazlamaya çıktığımda gayet iyi sürüyorum ama kuryelik yaparken onun yorgunluğuyla herşeyi unutuyorum.
O dalgınlıkla düz yürürken bile sağ sola bakmayı unutuyor insan, dün dükkandan çıakrken daha motora binmeden arabaya eziliyordum az daha 😅

GirayHan

80+ Platinum
Hocam pantolonu da diğer ay parasıyla alırım, bot öneriniz varsa onu da alabilirim
botta yazlık bakabilirsin. yazlık dediğime bakma kışında iyi bi termal çorapla giyilebilir. bak sana uygun ucuz bi bot söyleyim çokta rahat alabilirsin kuzene aldık geçen allah razı olsun dedi :D

bunu ara ara takip et fiyatı düşecek yaz bitti.

yazlık model diye geçer ama havalandırma durumu bir tık kısıtlı bir bot. su alırsa ufaktan geçirir ama bilgin olsun. scooter'la giyeceğini varsayarak sorun olmayacağını düşünüyorum.

aşırı yağmurlarda motosiklet bot yağmurluğu kullanırsın yazında rahat edersin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
botta yazlık bakabilirsin. yazlık dediğime bakma kışında iyi bi termal çorapla giyilebilir. bak sana uygun ucuz bi bot söyleyim çokta rahat alabilirsin kuzene aldık geçen allah razı olsun dedi :D

bunu ara ara takip et fiyatı düşecek yaz bitti.

yazlık model diye geçer ama havalandırma durumu bir tık kısıtlı bir bot. su alırsa ufaktan geçirir ama bilgin olsun. scooter'la giyeceğini varsayarak sorun olmayacağını düşünüyorum.

aşırı yağmurlarda motosiklet bot yağmurluğu kullanırsın yazında rahat edersin.
Tamamdır hocam, ben scooterla değil cbf150 veya cb125f ile yapıyorum kuryeliği şu anlık

GirayHan

80+ Platinum
Tamamdır hocam, ben scooterla değil cbf150 veya cb125f ile yapıyorum kuryeliği şu anlık
anladım. forma marka yada shima marka da bakabilirsin. bu iki marka güzeldir.

motor meşakatli iş.

yazın ayrı giyiniyorsun kışın ayrı o yüzden bottan da 2 tane monttan da 2 tane pantalondan da 2 tane alman gerekiyor.

şimdilik ufak ufak başla ama çiftle.

o yüzden 3 mevsım yada yazlık kışlık ayrı almalısın diyorum.

performansları sıkıntılı 3 mevsim montu yazın giyemezsin yazlık pantolonu kışın giyemezsin 3 mevsim pantolonu da kışın giyemezsin.

bence yazlık ve kışlık olarak sınıflandır en kötü ihtimal 3 mevsim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
anladım. forma marka yada shima marka da bakabilirsin. bu iki marka güzeldir.

motor meşakatli iş.

yazın ayrı giyiniyorsun kışın ayrı o yüzden bottan da 2 tane monttan da 2 tane pantalondan da 2 tane alman gerekiyor.

şimdilik ufak ufak başla ama çiftle.

o yüzden 3 mevsım yada yazlık kışlık ayrı almalısın diyorum.

performansları sıkıntılı 3 mevsim montu yazın giyemezsin yazlık pantolonu kışın giyemezsin 3 mevsim pantolonu da kışın giyemezsin.

bence yazlık ve kışlık olarak sınıflandır en kötü ihtimal 3 mevsim.
Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımların için, şimdilik riderdenim montu alıyorum.
Diğer aylarda botu ve pantolonuda alacağım.
İleride durumum rahatlayınca yazlık ve kışlık olarak alırım. :peepokalp:

GirayHan

80+ Platinum
Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımların için, şimdilik riderdenim montu alıyorum.
Diğer aylarda botu ve pantolonuda alacağım.
İleride durumum rahatlayınca yazlık ve kışlık olarak alırım. :peepokalp:
Hayirli olsun şimdiden.

Tekerin düz bassın iyi forumlar

eneskaya6

80+ Silver

19 yıldır hergun istisnasiz 292km yapıyorsunuz yani bi tık sallama gibi geldi ama

GirayHan

80+ Platinum
19 yıldır hergun istisnasiz 292km yapıyorsunuz yani bi tık sallama gibi geldi ama
mantığa bak güne bölüyor ahahaha. :kekw: :kekw: 53 şehir gezmişim motorlarımla ben yaş 36.

sen bisikletini sür bence çocuk adam. bu forumda haz etmediğim bir kaç profilden birisin. tenezzül edip cevap dahi vermemek lazım aslında sana. bloğu atayım kafam rahatlasın.

eneskaya6

80+ Silver
mantığa bak güne bölüyor ahahaha. :kekw: :kekw: 53 şehir gezmişim motorlarımla ben yaş 36.

sen bisikletini sür bence çocuk adam. bu forumda haz etmediğim bir kaç profilden birisin. tenezzül edip cevap dahi vermemek lazım aslında sana. bloğu atayım kafam rahatlasın.
IMG_1334.jpeg

Turkiyenin bütün karayollarını 10 kere gezsen 687.610km yapıyor 🤣🤣 bi dahakine destekli sallarsın kocum

Koca turkiyenin butun karayolu 68bin km adam motorla 53 sehir gezmis diye 2M km yaptigina inaniyor 🤣🤣

ref linklerinden komisyon kovalayan birine gore cok iddiali konusuyorsun cocuk adam

GirayHan

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
Turkiyenin bütün karayollarını 10 kere gezsen 687.610km yapıyor 🤣🤣 bi dahakine destekli sallarsın kocum

Koca turkiyenin butun karayolu 68bin km adam motorla 53 sehir gezmis diye 2M km yaptigina inaniyor 🤣🤣
53 şehir git gel şehirler arası yollar dağlık yollar 2x 3x hani ? ekstra yollar ? 19 yıl ? şehir içi geziler 10 30 50x turlar. git gel hani ?

git dandik babanın dandik scooter'ıyla 1 paket sigara al gel bana :D kamil ya daskjndas

güle güle çocuk adam seni özlücem :D üşümeden gel ama. yazdığın mesajları da ben yazdıktan sonra editleyip benden kopya çekip düzenleme.

ek olarak lütfen imzamda ki motora bak araştır sonra...

AĞLA ! :kekw:

eneskaya6

80+ Silver
53 şehir git gel şehirler arası yollar dağlık yollar 2x 3x hani ? ekstra yollar ? 19 yıl ? şehir içi geziler 10 30 50x turlar. git gel hani ?

git dandik babanın dandik scooter'ıyla 1 paket sigara al gel bana :D kamil ya daskjndas

güle güle çocuk adam seni özlücem :D üşümeden gel ama.
Ben sehirici 6 silindir 3bin motor arabam yorulmasin diye scooter aliyom adam parasız muamelesi cekiyor 🤣🤣

gecen bi gezmisim scooterla 580bin km yol yapmisim

Top Bottom