Neler Yeni

Motosiklet kask içi değişir mi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar arkadaş bana kullanmadığı eski kaskı verdi iç kısmı biraz tozlu saç dökülme riskine karşı iç kısmını değiştirebiliyor muyuz acaba?
IMG-20231001-WA0003.jpg

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Çoğu kaskta çıkarıp yıkanabiliyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Son düzenleme:

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
İçini değiştirsen de değiştirmesen de kask kullanımı en iyi buff ile oluyor hocam, öneririm. Tamamen kendin kullanıyor bile olsan kaskın süngerlerinin kirlenmeden tozlanmadan en uzun süre kullanmak için buff şart. Ayrıca saçların bozulmasını da önlüyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
İçini değiştirsen de değiştirmesen de kask kullanımı en iyi buff ile oluyor hocam, öneririm. Tamamen kendin kullanıyor bile olsan kaskın süngerlerinin kirlenmeden tozlanmadan en uzun süre kullanmak için buff şart. Ayrıca saçların bozulmasını da önlüyor
Hocam içinde beyaz slkon gibi şeyler kaldı komple içini soksem netten başka Bi iç kısmı söylesem nasıl olur baksanıza siyah siyah döküldü.

Ekler

• IMG_20231001_165802.jpg
    IMG_20231001_165802.jpg
    3.8 MB · Hit: 48

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Hocam içinde beyaz slkon gibi şeyler kaldı komple içini soksem netten başka Bi iç kısmı söylesem nasıl olur baksanıza siyah siyah döküldü.
Hocam yanlış anlamazsan, pek adam olacak gibi durmuyor bu kask ya. İmkanların ne hiç bilmiyorum ama sıfırı 3 bin lira olan kaskım var, öyle bir şey alabilirsen çok daha işine yarar ve güvenli olur. İmkanın varsa düşünebilirsin, imkanım yok bunu adam etmem lazım diyorsan iç kısmını bulabileceğinden emin değilim pek, markası belirsiz bir kask gibi duruyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Hocam yanlış anlamazsan, pek adam olacak gibi durmuyor bu kask ya. İmkanların ne hiç bilmiyorum ama sıfırı 3 bin lira olan kaskım var, öyle bir şey alabilirsen çok daha işine yarar ve güvenli olur. İmkanın varsa düşünebilirsin, imkanım yok bunu adam etmem lazım diyorsan iç kısmını bulabileceğinden emin değilim pek, markası belirsiz bir kask gibi duruyor
Ben zaten alcaktım kask çok ısrar etti vermek için almak zorunda kaldım bende. Şimdi içini komple söktüm yıkadım felan ama beyaz köpüğü tekrar sokmaya çalışıyorum aksi taktirde alcam zaten ama nası geri versem ona söktüm iyice
😁😁

GirayHan

80+ Platinum
Arkadaşlar arkadaş bana kullanmadığı eski kaskı verdi iç kısmı biraz tozlu saç dökülme riskine karşı iç kısmını değiştirebiliyor muyuz acaba?Alıntıyı görüntüle
kaskın iç padı çıkar bunu yıkayabilirsin ama köpük kısmı çıkmaz çıkarmaya uğraşırsan yada çıkarırsan parçalanacaktır. zaten bu köpüklerin belli bir kullanım ömrü var o bitince betondan hallice etki eder çarpışmada.
ek olarak motul'un kask içi dezenfektan spreyi var onu kullanırsan saç kıran vb gibi bir sorun yaşamazsın.
ayrıca konuyu okuyan arkadaşlara söyleyim. 2.el kask satın alınmaz. Kask kişiseldir gerek hijyenik olarak gerekte kaskın geçmişini bilemeyeceğimiz için 2. el kasklardan uzak duralım.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Ben zaten alcaktım kask çok ısrar etti vermek için almak zorunda kaldım bende. Şimdi içini komple söktüm yıkadım felan ama beyaz köpüğü tekrar sokmaya çalışıyorum aksi taktirde alcam zaten ama nası geri versem ona söktüm iyice
😁😁
Hocam o beyaz köpükler asıl koruyucu katman, onları deterjanlı ya da alkollü suyla temizlemeyin, toparlayabilirseniz kolay gelsin :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
kaskın iç padı çıkar bunu yıkayabilirsin ama köpük kısmı çıkmaz çıkarmaya uğraşırsan yada çıkarırsan parçalanacaktır. zaten bu köpüklerin belli bir kullanım ömrü var o bitince betondan hallice etki eder çarpışmada.
ek olarak motul'un kask içi dezenfektan spreyi var onu kullanırsan saç kıran vb gibi bir sorun yaşamazsın.
ayrıca konuyu okuyan arkadaşlara söyleyim. 2.el kask satın alınmaz. Kask kişiseldir gerek hijyenik olarak gerekte kaskın geçmişini bilemeyeceğimiz için 2. el kasklardan uzak duralım.
Hocam çok haklısın 2 seneye yakın kullanmıyormuş köpüğüde çıkardım içini iyice yıkadım cif ile sildim köpüğüde bezle tozunu felan aldım sadece köpük duracak içinde şimdilik. Para vermedim çok vermek istedi kaskı bende içini komple değiştirebilirmiyim netten siparişi var mı gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o beyaz köpükler asıl koruyucu katman, onları deterjanlı ya da alkollü suyla temizlemeyin, toparlayabilirseniz kolay gelsin :D
Zorda olsa başardım çıkardım cif ile yıkadım içini köpüğü bezle tozunu aldım sadece içinde köpük var 😁

Top Bottom