Ff351 ile ff353 aynı değil
Ama ff353’ün 22.06’sı ile 22.05’i aynı sadece sertifika farkı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve şöyle söyleyeyim motorsiklet ekipmancısında çalışan biri olarak söylüyorum bunları size bir şey önerdiğimde komisyon almıyorum yani ahsbwhs hangisi mantıklıysa onu söylerim ama o fiyatlara o ekmek
Sharp testlerinin hiç bir anlamı yok
LS2’nin sadece Rapid modelini kullanarak gömenler aynı markanın thunder modelini kullansın bakayım diğer pahalı kasklar hakkında ne diyecekler
Ff351 ile ff353 aynı değil
Ama ff353’ün 22.06’sı ile 22.05’i aynı sadece sertifika farkı
Ve şöyle söyleyeyim motorsiklet ekipmancısında çalışan biri olarak söylüyorum bunları size bir şey önerdiğimde komisyon almıyorum yani ahsbwhs hangisi mantıklıysa onu söylerim ama o fiyatlara o ekmek
Sharp testlerinin hiç bir anlamı yok
LS2’nin sadece Rapid modelini kullanarak gömenler aynı kaskın thunder modelini kullansın bakayım diğer pahalı kasklar hakkında ne diyecekler
Sertifika için 2023 yılında 22.06 zorunluluğu geldi. 2023 üretim olan kaskların hepsinde 22.06 var zaten. 2022 üretim bir kask alırsan 22.05 gelir konumuz bu değil.
Kaska ne kadar para harcayabiliyorsan o kadar iyidir bütçen yetiyorsa Shoei Arai al
Paran ortalamaya yetiyorsa LS2 bakabilirsin F/P olarak Stream 2’ler var onlara bakabilirsin
Daha yukarı çıkabiliyorsan Challenger
Daha yukarısına Thunder modeli miss gibidir
Sertifika için 2023 yılında 22.06 zorunluluğu geldi. 2023 üretim olan kaskların hepsinde 22.06 var zaten. 2022 üretim bir kask alırsan 22.05 gelir konumuz bu değil.
Kaska ne kadar para harcayabiliyorsan o kadar iyidir bütçen yetiyorsa Shoei Arai al
Paran ortalamaya yetiyorsa LS2 bakabilirsin F/P olarak Stream 2’ler var onlara bakabilirsin
Daha yukarı çıkabiliyorsan Challenger
Daha yukarısına Thunder modeli miss gibidir
Konumuz senin Rapid dışına bakma diye en kötü kaska yönlendirişin.
Konumuz @Vatan.Delisi arkadaşın kafasında sürekli kurmuş olduğu, şu kuryelerin kasklarını ucuza bir alsam var ya düşüncesinin herkese aşılamaya çalışması. Gün içinde kuryelerin elinde defalarca ordan oraya atılan "kask"ların hala kask görevini yapabileceğinin zannedilmesi. Şu foruma girenlerin 2 gram doğru bilgi öğrenmesi için uğraşıyoruz. Adam doğru bilgiden çok, gereksiz çöp yığınlarıyla karşılaşıyor ve bu forumdan bir cacık olmaz deyip çıkıyor.
Arkadaş her şeye yazmayın, bilmiyorsan yorum yapma, yanlış biliyorsan daha kötü. Ben sana kasklar arasındaki farkı söylüyorum sen bana Ece 22.05, 22.06 ya döndüğünü yazıyorsun. Ben A diyorum sen Z'ye çeviriyorsun.
Konumuz @Vatan.Delisi arkadaşın kafasında sürekli kurmuş olduğu, şu kuryelerin kasklarını ucuza bir alsam var ya düşüncesinin herkese aşılamaya çalışması. Gün içinde kuryelerin elinde defalarca ordan oraya atılan "kask"ların hala kask görevini yapabileceğinin zannedilmesi. Şu foruma girenlerin 2 gram doğru bilgi öğrenmesi için uğraşıyoruz. Adam doğru bilgiden çok, gereksiz çöp yığınlarıyla karşılaşıyor ve bu forumdan bir cacık olmaz deyip çıkıyor.
Arkadaş her şeye yazmayın, bilmiyorsan yorum yapma, yanlış biliyorsan daha kötü. Ben sana kasklar arasındaki farkı söylüyorum sen bana Ece 22.05, 22.06 ya döndüğünü yazıyorsun. Ben A diyorum sen Z'ye çeviriyorsun.
Neye göre en çöp kask kuryelerin çoğunluğu kullanıyor diye mi boş bilgilerle kulaktan duyma bilgilerle konuşan sensin
Senden çok daha iyi bildiğim kesin bunu net bir şekilde ben biliyorum sen bilgiliymişsin gibi konuşmaya ve markalara para ödemeye devam et
Kaskların arasında ki farkı söylemiyorsun iki kaskta aynı kabuk kalitesine sahip biri 22.06’yken diğeri 22.05 ki bu bir sorun değil çünkü rapid zaten 22.06 sertifikasına sahip yolda geliyor tıpatıp aynı kask olarak sadece sertifika değişik
Çık yukarı bak mesajlarına zeki arkadaş seni FF351’i gömmekten başka ne yapmışsın
iKi kASk arAsInDAkİ FaRKı sÖylÜYOrUm sAnA bEn A diYoRum sen B DiYorSuN
Çık yukarı bak şimdi ne yazmışsın iki kask arasında ki farkı mı yazmışsın yoksa sadece ff351’i mi gömmüşsün
Ben kendim Shoei GT-Air 2 kullanıyorum bana kalacak olsa Rapid gibi polikarbon teknopolimer olan kasklar bile alınmamalı alınması gereken kasklar KPA ve Fiberglass yukarısı ama arkadaşın bütçesi buna yetiyor o yüzden alabileceği en mantıklı kask bu
Ki bu kasklarla kaza yapıp yanıma gelen ve tekrardan kask alan çok fazla insan var senin gibi insanların internette yazdıkları videolarda söyledikleri şeyleri değil
Direkt kendim her kaskı deneyim etmiş hemen hemen ve insanların tepkilerini kaza sonrası satış sırasında görmüş ve konuşmuş biri olarak söylüyorum bunları
LS2 Rapid iç konfor olarak söylemiyorum bakın
Sağlamlık olarak o fiyata alabileceğiniz en iyi kask yedek parçaları bulunuyor pinlock var intercom boşluğu bulunuyor içi geniş rahattır başlangıç için idealdir seni koruyabilecek belli başlı darbelerde bir kasktır ama neticesinde plastiğin sertleştrlmiş ve koruyucu hale getirilmiş halidir
Ama bana kalırsa rapidde almayın
Storm alın
Stream 2 alın
Thunder
Challenger bunları alın
HJC’nin fiberglass ve karbonlarda çok yüksek olmayan miktarlarda kaskları var bunlara bakın her kask her kişinin kafasına olmaz
Deneyerek görürsünüz bu iş böyledir
Givi AGV gibi daha bir çok marka sayarım
AGV K1 mesela Rapid ile aynı dış kabuğa sayıp markaya görünüşe para ödüyorsunuz
Tercih sizin iki tarafa koyun
Çoğu kişi orada LS2 yazısını görmek istemediğinden bu markaları tercih ediyor
Ya da almış Rapid’i takmış AGV K1’i wwooow diyor ne kadar fark var ama sen taksana yakın fiyatlara olan Challenger modelini
Dükkana gelenlerin %30’u yok LS2 bakmak istemiyorum niye
Kuryeciler kullanıyor kuryecinin kullandığı kaskı kullanacaksın zaten bu iş böyledir
Adam sırf görünüş için kask alıyor ne kadar ekmek o kadar köfte derler
Konu sahibi 3 bin TL'ye kask önerir misiniz? dedi bütçesi bu kadar bende kendisine böyle bir öneri sundum konu neden ve nasıl buraya gelebildi tuhaf neyse size iyi forumlar