Kafam yarıldi, ayağım tedbir için alçıya alındı. Arkadasimin elmacık kemiği kırık.Geçmiş olsun. Ciddi bir durum yok, değil mi?
Başınız sağolsun hocam, çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun hocam. Geçen til bir arkadaşım motor kazasında ekipman takmadığı için vefat etti ne yazikki. Ekipmansiz kullanmak tehlikeli cidden.
Oyleydik hocamGeçmiş olsun geçen gün 150 k ya motor arayan arkadaş değilmiydin usta
geçmiş olsun hocamSelam forumdaslar. Dün kask takmamanin cezasını cektim, kaza yaptım ve kafamı yardım. Biz bi hata yaptık, siz yapmayın. Ekipmaninizi unutmayın.
Selam forumdaslar. Dün kask takmamanin cezasını cektim, kaza yaptım ve kafamı yardım. Biz bi hata yaptık, siz yapmayın. Ekipmaninizi unutmayın.
Geçmiş olsun. Bunun ders olması dileği ile, çünkü genelde ilk kaza başa gelmeden ekipmanın değerini anlayamıyoruz motorcular olarak. Hiç unutmuyorum ilk kazami yaptığımda kafam Accent Blue nun tamponuna girmişti ambulanstan önce nalbur çağırdık kafamı çıkarmak içinSelam forumdaslar. Dün kask takmamanin cezasını cektim, kaza yaptım ve kafamı yardım. Biz bi hata yaptık, siz yapmayın. Ekipmaninizi unutmayın.
Bu arada kaza yaptığın motor ne idi? Kaç km hız ile yaptınızKafam yarıldi, ayağım tedbir için alçıya alındı. Arkadasimin elmacık kemiği kırık.
Başınız sağolsun hocam, çok geçmiş olsun.
Oyleydik hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkürler.
Ne Dionhayai kaifuku o negatte orimasu
Neyse geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah bir dahakine dikkat edinNe Dion
Ölmemen mucize. Motosiklet çok zorunlu olmadıkça kullanılmamalı.Selam forumdaslar. Dün kask takmamanin cezasını cektim, kaza yaptım ve kafamı yardım. Biz bi hata yaptık, siz yapmayın. Ekipmaninizi unutmayın.