taha calıskan
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Merhaba herkese üniversite öğrencisiyim çalışarak bi miktar para biriktirdim ekipman sigorta ehliyet gibi masrafları çıkınca elimde 90 105 lira arası para kalıyor genç işi güzel gözüken aşırıda problemli olmayan bi motosiklet arıyorum ilk motorum olacak lütfen daha önce kullanıp birebir deneyimlemediyseniz kullanıcı yorumu çok önemli benim için arada kaldığım modeller
2023 ve özeri 6k km altı 250nk
2022 üzeri 15k km altı pulsar ns200 ug
2022 üzeri 10k km altı pulsar n250
Nknın görünüşü güzel ancak ekranı korkutuyor pulsar daha sağlam ancak görüntüsü biraz saha geride eskide kalıyor bence eğer düşük km de nk alırsam başıma bela olur mu yoksa düzgün kullanıp düşük kmlerde alıp düşük kmlerde satarsam bişey olur mu (örn 6kda alıp 10kda satmayı düşünüyorum)
Bu motorlara sahip veya geçmişte sahip olmuş olanlar varsa iletişime geçerlerse çok sevinirim
2023 ve özeri 6k km altı 250nk
2022 üzeri 15k km altı pulsar ns200 ug
2022 üzeri 10k km altı pulsar n250
Nknın görünüşü güzel ancak ekranı korkutuyor pulsar daha sağlam ancak görüntüsü biraz saha geride eskide kalıyor bence eğer düşük km de nk alırsam başıma bela olur mu yoksa düzgün kullanıp düşük kmlerde alıp düşük kmlerde satarsam bişey olur mu (örn 6kda alıp 10kda satmayı düşünüyorum)
Bu motorlara sahip veya geçmişte sahip olmuş olanlar varsa iletişime geçerlerse çok sevinirim