yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Bütçe
- 14000
Kuba Motor | Türkiye'nin Motosiklet Üreticisi
Kuba Motor | Türkiye'nin Motosiklet Üreticisi

Ha ama dersen ki daha çok devir çevirsin o zaman yuki daha çok keyif verir gücünü daha yüksek devirlerde veriyor.TK-03 daha iyi duruyor sanki ama bilemedim. 5 vites olması ufak beygir ve ağırlık farkını kapatabilir bence. Ayrıca diskin daha büyük olması daha iyi frenleme demek. Ama tabi yuki'nin de fiyatı daha iyi. Güç farkına pek takılma derim çünkü 50'lik motorlar kolayca 80'lik 100'lük hale getirilebiliniyor.
Ehliyet 2000 değil mi ya?Hocam 50cc motor alınmaz. Hem 50cc motorlara da ehliyet istiyorlar. 4 bin ehliyete ayır 10 bine 125 vesaire güzel motorlar alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 7 bine kuba superlight 150 almıştım hem aşırı iyi duruyor hem de sağlam makina hala kullanıyorum
2 bin lira civarı ben yapılabilirlik açısından dedim yoksa 4 bin tutmaz tabii kiEhliyet 2000 değil mi ya?
Yaşınız a2ye yetiyor mu yoksa a1 mi alabiliyorsunuz şuan?A1 ehliyet kask eldiven dizlik sigorta plaka 3500 tutar mı?
bende bakıyodum 50cc o paraya kesinlikle değmez 125 bak daha iyi olabilir mondial drift l varSıfır almayı düşünüyorum. Şehir içi okula git gel sıkıldığımda 30-40 kilometre gezip gelebileceğim bir motor arayışındayım. Bütçeyi 14.000'e zorlayabilirim.Kuba Motor | Türkiye'nin Motosiklet Üreticisi
Kuba Motor | Türkiye'nin Motosiklet Üreticisiwww.kubamotor.com.tr
Alacağınız motorlar yüksek hızlara çıkmadığı için (en azından 100ü geçmediği için) ls2 almaya gerek yok bu bütçede. Ben jk20 önerebilirimKask olarak şunu düşünüyorum.
yok hocam mondial alınmaz.bende bakıyodum 50cc o paraya kesinlikle değmez 125 bak daha iyi olabilir mondial drift l var
Bisiklet ile geçirdiğim kaza sebebiyle iki teker üzerinde güvenliğe önem veriyorum. Kask için bütçe ayırmadım kaskım hediye alınacak. Fazla pahalı olmadan ff353'ün alınabilir olduğunu düşünüyorum.Alacağınız motorlar yüksek hızlara çıkmadığı için (en azından 100ü geçmediği için) ls2 almaya gerek yok bu bütçede. Ben jk20 önerebilirim
VCAN Jk 20 Çene Açılır Güneş Vizörlü Kask Agv Desen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
VCAN Jk 20 Çene Açılır Güneş Vizörlü Kask Agv Desen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam mondial alınmaz.