Benim 80cc motorumda öyleydi maalesef sattım hemen.hocam işe bak benim motorunda günden güne hızı azalıyor 65 gören motor şu an 52 yi geçmiyor
Tamamdır dikkat edeceğim teşekkürler. 2000km bakımda castrol yağ kullandılar..Yağ yakma varsada hızlanır egzozu ile seviyeyi kontrol et yağ v.b varmı.
orjinal motulde kullanabilirsin ama eğer motul kullanacaksan motul serisi olarak 3000 serisini fazla geçmemeye çalışBenim 80cc motorumda öyleydi maalesef sattım hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır dikkat edeceğim teşekkürler. 2000km bakımda castrol yağ kullandılar..
çünkü 5100 ve 7100 serisi scooter tarzı motorlarda sıkıntı yapıyororjinal motulde kullanabilirsin ama eğer motul kullanacaksan motul serisi olarak 3000 serisini fazla geçmemeye çalış
Tamamdır teşekkürler arkadaşlar.orjinal motulde kullanabilirsin ama eğer motul kullanacaksan motul serisi olarak 3000 serisini fazla geçmemeye çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü 5100 ve 7100 serisi scooter tarzı motorlarda sıkıntı yapıyor
motor açılması muhabbeti ilk 500 1000 km de rodajı düzgün yapmaktır büyük ihtimalle yağ sekmanların veya subap keçeleri aşındı yanma odasına yağ giriyor bu yüzden motor daha hızlı giderArkadaşlar elimde arora beatrix var 2.900 km şu anda motorum en son gazda 110 geçmezdi ama şimdi 116 görüyor açılmış mı oluyor ama 2.900 km de bakımları 2000. De yapıldı.
motor daha 2900kmde hocam abartmasak mımotor açılması muhabbeti ilk 500 1000 km de rodajı düzgün yapmaktır büyük ihtimalle yağ sekmanların veya subap keçeleri aşındı yanma odasına yağ giriyor bu yüzden motor daha hızlı gider
Abartmalık bi mevzu yok çinlilerde özellikle 2022 sonrası kalite çok kötü 2024 model arora jaguar 200 1500km civarı subab kesmiş 2000km de cg subab kesmiş sürekli geliyormotor daha 2900kmde hocam abartmasak mı
Genelde açılınca KM artmaz hızlanması artar ama belli de olmazArkadaşlar elimde arora beatrix var 2.900 km şu anda motorum en son gazda 110 geçmezdi ama şimdi 116 görüyor açılmış mı oluyor ama 2.900 km de bakımları 2000. De yapıldı.